11 solutii de aranjamente cu lumanari parfumate

Aranjamente cu lumanari parfumate, accesorii atemporale in materie de decor, lumanarile parfumate sunt cele care iti permit sa compui un decor calduros si convivial, dar si unul extrem de romantic. In toate incaperile din casa, lumanarile parfumate sau aranjamentele cu lumanari parfumate sunt cele care fac diferenta si care te ajuta sa obtii cea mai relaxanta atmosfera. Simple, sculptate, colorate sau cu motive, lumanarile parfumate sunt polivalente si raspund exigentelor tale estetice.

Lumanarile parfumate pot sa fie puse in pahare, borcane, vaze sau sticle suspendate pentru a obtine cea mai relaxanta, dar si cea mai originala ambianta la tine acasa. Iar daca vrei sa te bucuri de o mireasma si mai imbietoare, poti incerca sa pui in jurul lor batoane de scortisoara. Pentru cel mai sic aranjament, pune in jurul lor perle. Si cum decorul scandinav este foarte in tendinte, poti incerca sa pui pe un platou lumanari in nuante de alb, de auriu si de argintiu pentru cel mai minimalist si mai frumos decor.

Incearca sa imbini lumanarile parfumate cu alte obiecte de decor care lumineaza- sfesnice, lanterene sau veioze, de diferite forme sau culori si vei obtine cel mai frumos decor. Dar lumanarile parfumate arata perfect si in interiorul unei lanterne. Si sunt sublime in interiorul unei custi pentru pasarele cu un model mai vintage. Poti incerca sa creezi un terariu din lumanari parfumate, adica sa asezi lumanarile parfumate in vaze foarte mari sau inalte din sticla si sa asezi dedesubt nisip sau pietris.

11 aranjamente cu lumanari parfumate

Lumanarile parfumate poat sa fie agatate pe perete pentru a obtine cele mai frumoase aranjamente. Ai nevoie de un mic suport de lemn si un vas. Acestea arata de minune si pe o veche oglinda asezata pe masa. Dar daca iti doresti sa obtii cel mai original aranjament pentru masa, alege o tava mai lunga, in nuante de alb, pune pe ea lumanari parfumate si muschi sau iedera. Conurile de brad pot completa de minune decorul.

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

#11

Sursa imagini: pinterest.com

Vom fi bucurosi sa va expuneti parerea

Leave a reply

Your total score