12 idei despre amenajarea gradinii de legume

Pe vremea bunicilor, gradina de legume era cel mai adesea amenajata din considerente economice. Dar in zilele noastre, lucrurile au evoluat. Gradina de legume este parte integranta a amenajarilor exterioare. Astfel ca gradina de legume este moderna si estetica si se organizeaza in cele mai inedite feluri.

Visezi de ceva vreme sa amenajezi la tine acasa o gradina de legume dar iti lipseste inspiratia? Vrei sa cultivi la tine acasa rosii, ardei, dovlecei sau vinete, dar nu stii de unde sa incepi? Iata cateva idei despre amenajarea gradinii de legume care sa te inspire. Pentru ca nimic nu se compara cu placerea de a degusta propriile productii, cele mai savuroase si mai sanatoase.

Amenajarea gradinii de legume din boltari. Este pur si simplu incredibil cate lucruri putem construi cu boltarii din ciment. Poti construi cu ajutorul lor cele mai originale ghivece sau jardiniere, dar si cea mai frumoasa si inedita gradina de legume. Daca ai nevoie insa de o idee si mai originala, apeleaza la un suport pentru pantofi. In locurile pentru pantofi pune pamant si plante si gata! O idee perfecta atunci cand nu prea dispui de spatiu.

Top 12 idei despre amenajarea gradinii de legume

Alege sa amenajezi gradina de legume pe etajere dispuse vertical pentru a castiga foarte mult loc si pentru a putea cultiva o multime de varietati de legume. Paletii reciclati din lemn se pot folosi si ei pentru a obtine cea mai originala gardina verticala pentru legume. Scarile vechi pot servi si ele drept suport pentru cele mai frumoase ghivece cu legume.

Amenajarea gradinii de legume in stil minimalist. Ai nevoie doar de cateva cutii mari din lemn in care sa pui legumele pe care vrei sa le cultivi. Simplu si eficient. Dar si clasic. Vei sti de acum inainte ce sa faci cu cutiile de vin care raman!

Sursa imagini: Pinterest

Vom fi bucurosi sa va expuneti parerea

Leave a reply

Your total score