15 idei de iazuri amenajate in gradina din fata casei

Iazurile amenajate in gradina din fata casei sunt cele care vin cu un accent particular pentru spatiul tau exterior. Iar daca vrei sa il transformi intr-un adevarat port de pace, unde te vei relaxa cu cea mai mare placere, opreste-te cateva minute pentru a studia cele mai frumoase si mai in voga idei de iazuri amenajate in gradina din fata casei. Pentru ca sunt cele care pot transforma complet atmosfera si peisajul natural.

Daca dispui de un spatiu mai mic, te poti gandi la un concept foarte la moda in ultima vreme- reciclarea. Adica poti amenaja un iaz din anvelope uzate sau chiar din cada pe care nu o mai folosesti in baie. Dalele sau piatra naturala il vor pune cel mai bine in valoare. Bustenii asezati pe malul unui iaz sunt si ei de mare efect. Spoturile solare LED sunt cea mai buna alegere pentru iluminare.

Apa inseamna viata pentru o gradina. Sunetul cristalin al apei, cativa pesti, de ce nu, o multime de plante adaptate gradinii si decorului si ai o oaza de vis la tine acasa. Gradina ta va deveni cu siguranta un loc de vis datorita iazurilor amenajate in gradina din fata casei!

15 idei de iazuri amenajate in gradina din fata casei

Sursa imagini: Pinterest

Ne-ar face placere sa iti publici parerea.

      LASA UN RASPUNS