18 propuneri de utilizare a jucariilor vechi pentru a decora gradina cu flori

Stiai ca vechile jucarii de plastic ale copiilor au un imens potential in materie de decor? Poti crea cu ajutorul lor, cele mai simpatice si cele mai practice obiecte de decor pentru coltul tau preferat de acasa. Deci daca ai triat si tu recent jucariile copilului si nu stii ce sa faci cu ele, mai bine pastreaza-le deoarece vei fi surprins atunci cand vei vedea ce poti face cu ele.

Jucariile vechi sunt ideale pentru a le transforma in cele mai originale si mai frumoase ghivece pentru gradina cu flori. Cel mai simplu este sa folosesti jucarii din plastic suplu sau din vinil. Cuburile lego pot sa fie si ele construite pentru a crea cel mai original si mai colorat ghiveci pentru flori. Chiar si camioanele sau buldozerele pot indeplini de minune acest rol decorativ.

Sa nu mai vorbim despre vechea bicicleta sau tricicleta. Daca dispune de un cosulet sau de un spatiu de depozitare, cu atat mai bine, deoarece poti planta acolo cele mai frumoase si mai delicate flori. Ce zici de un mix de suculente? Dar un camion mai vechi army sau vintage, va arata de minune pus in valoare de cativa cactusi minunsculi.

Iar daca ai camioane de plastic cu macara, pe care copilul nu le mai baga in seama, poti agata de ele becuri pentru cel mai original sistem de iluminat. Adauga si tu un plus de caracter exteriorului casei tale cu ajutorul celor mai  originale si mai insolite obiecte care vor sublima ca nimeni altele gradina cu flori.

18 propuneri de utilizare a jucariilor vechi pentru a decora gradina cu flori

Sursa:Pinterest

Vom fi bucurosi sa va expuneti parerea

Leave a reply

Your total score