Cele mai spectaculoase 20 ghivece de gradina din beton

Posesorii unei gradini incearca sa se remarce prin originalitate, sa aleaga cele mai spectaculoase ghivece de gradina din beton. Alegand aceste ghivece de gradina din beton vei atrage fara indoiala atentia oaspetilor. Un ghivechi de gradina din beton mare, cu ureche si tavita spre exemplu este de mare efect. Pe langa faptul ca are un rol deosebit de estetic, deoarece poate pune in valoare zonele goale din gradina, un astfel de ghiveci contribuie la organizarea si delimitarea spatiului.

Gradinile decorate cu ghivecce pentru flori reprezinta o varianta deosebit de populara la gradina traditionala, cu plantele puse direct in pamant, ceea ce te va ajuta sa economisesti spatiu si sa folosesti intr-un mod ingenios suprafetele din beton. In plus, poti folosi pe post de ghivece de gradina dalele de piatra. Ghivecele in care se afla sadite plantele joaca un rol deosebit de estetic pentru ansamblul unei gradini. In functie de tipul gradinii pe care il detii poti alege ghivece care sa se armonizeze cu decorul si care sa puna in valoare plantele gazduite.

In ceea ce priveste locul de amplasare al ghivecelor de gradina nu exista practic nicio restrictie. Daca iti doresti acest lucru, iti poti amenaja propriul colt de rai in gradina cu ajutorul ghivecelor din beton sau pe doar cativa metri patrati de gazon.

Poti amplasa aceste ghivece din beton de-a lungul unei alei pietruite sau de-a lungul unor trepte. Gradina isi poate schimba astfel oricand planul initial si forma. Un alt avantaj conferit de o gradina cu ghivece este acela ca se poate muta oricand in casa in cazul in care vremea este prea agresiva cu plantele sau, daca soarele este prea puternic, undeva la umbra.

20 de ghivece de gradina din beton

Sursa imagini: Pinterest

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply