23 solutii despre cum poti folosi incaltamintea pe post de ghivece pentru flori

Esti in cautare de idei originale si interesante pentru a decora gradina casei tale? In acest caz, continua lectura deoarece iti vom prezenta in continuare o multime de idei sau de solutii pentru cei care adora conceptul de reciclare si care isi doresc sa foloseasca vechea incaltaminte pe post de ghivece pentru flori. Ce au deci in comum incaltaminte veche pe care nu o mai folsesti si ghivecele de flori? Citeste in continuare si vei adora cu siguranta cele mai originale si mai creative idei.

Cu siguranta ca fashionistelor inraite le vine mereu greu sa se desparta de o pereche de pantofi. Dar acum nu va mai trebui sa suferi si sa ii arunci, ci ii poti transforma in obiecte utile. Iata cateva idei. Alege o pereche de pantofi elegati tip escarpen in nuante de roz sau de rosu in care sa pui plante suculente. Plante care nu prea au nevoie de intretinere. Deci pantofii sunt ghiveciul perfect pentru ele.

Cactusii pot profita din plin de cei mai frumosi pantofi cu platforma. Cactusii sunt plante care pot rezista foarte usor fara clasicele ghivece din teravota si care se vor simti minunat la inaltime, in pantofii cu platforma.

Tenisii sau adidasii pe care nu ii mai folosesti pot adaposti in gradina cele mai frumoase plante. Poti face chiar un mix de plante suculente sau de cactusi in tenisii Converse pe care nu ii mai porti Iar papucii tip Crocs se pot transforma si ei in cele mai frumoase ghivece suspendate.

Iar plantele suculente sau grase se vor simti cel mai bine in cizmele de guma sau in sabotii pe care nu ii mai porti. Iedera, in cee ce o priveste, se va simti cel mai bine in bocancii care ti-au fost de folos mai multe ierni.

Sursa imagini: Pinterest

#1#2 #3 #4 #5 #6 #7 #8 #9 #10 #11 #12 #13 #14 #15#16 #17 #18 #19 #20 #21 #22 #23

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply