5 jocuri ideale pentru timpul petrecut cu copilul in afara orelor de gradinarit

5 jocuri ideale pentru timpul petrecut cu copilul in afara orelor de gradinarit

De cand s-au inchis gradinitele din cauza coronavirusului, trebuie sa gasim cateva activitati sociale pentru a ocupa timpul juniorului. Exista si varianta, telefon, tableta, laptop dar stiti si voi ca nu este ok. Un copil de 5 ani trebuie sa petreaca mai mult timp jucanduse in viata reala si nu in aceea virtuala. Gradina din fata casei ar fi un loc ideal pentru joaca daca si vremea ar fi ceva mai frumoasa.

5 jocuri ideale pentru timpul petrecut cu copilul in afara orelor de gradinarit

Terasa si ea este destul de rece si parca nici nu are vreun farmec cand trebuie sa te joci singur fara alti copii. M-am gandit la cateva jocuri de societate care cu siguranta ne vor ajuta sa mai destindem putin atmosfera pana cand vremea va fi mai frumoasa.

Pe langa miile de jocuri si jucarii pe care deja le avem, dar care parca nu mai sunt interesante, am mai gasit cateva la care juniorul ravneste de ceva timp.

De aceasta data am apelat la etoys.ro care este unul din magazinele online de jucarii unde gasesti o multime de jocuri de societate pentru familie si mai ales pentru junior. Preturile sunt acceptabile mai ales ca sunt numai jocuri originale si branduri cunoscute.

Miraculosii este un joc inspirat din desenele animate cu celebra Buburuza ( trebuie sa aveti copii de aproximativ 5 ani ca sa stiti cine este ).

Serpi si Scari este pe lista de urgente de ceva timp, sa fiu sincer nici nu credeam ca exista pana sa-l gasesc pe site la etoys.

Pompierul Sam este inca un personaj foarte celebru printre pitici. Are o multime de misiuni pe care reuseste sa le indeplineasca fara prea mari probleme.

Invata Engleza, este un joc educativ care o sa reusiti sa imbinati utilul cu placutul.

T-Rex Rocks, sa fiu sincer nu stiam nimic despre acest joc. L-am observat in lista de jocuri de pe site si mi-a atras atentia imediat. Toti copii sunt pasionati de dinozauri si de T-rex, nu ?

Turnul Buclucas Spiderman, este un joc de tip Jenga care sigur sigur va face sa treaca timpul mai repede.

Apropo, jocurile de mai sus merg jucate si pe terasa din fata casei dar doar cand vremea va fi mai frumoasa !

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*