6 idei de amenajarea unei mici gradini in spatele casei

Spatiul este foarte important si scump in ziua de azi. Nu este o regula ca daca au un spatiu prea mic nu il poti decora sau amenaja corespunzator. Am sa va prezint mai jos 6 idei simple de amenajarea unei mici gradini in spatele case.

Nota: imaginile spunt pur orientative pentru a va stimula imaginatia.

1.  O mica gradina in stil japonez

Un foisor, lemn si o multime de plante care te vor ajuta sa creeazi un spatiu unic la tine in gradina. O oaza de liniste si meditatie pe care cu totii o dorim la noi acasa.

2. Gradina cu mobilier chic

Mobilierul de gradina are darul de a face diferenta intre o gradina si o gradina speciala ( chic ). Cateva scaune, un balansoar din rachita iti vor atrage atentia imediat.

3. Gradina circulara

Chiar daca spatiul este foarte mic asta nu inseamna ca nu putem creea o mica oaza de liniste si relaxare. O multime de plante, cateva pietre de rau sunt reteta pentru o mica gradina circulara.

4. Foisorul de relaxare

Un foisor unde sa te relaxezi este ideal pentru o mini gradina din spatele casei.

5. Gradina cu o mini casuta

Spatiul mic dar bine organizat, gardul din lemn impreuna cu plantele cataratoare fac ca micuta gradina cu o mini casuta in colt sa para mare si incapatoare pentru familie si prieteni.

6. Gradina moderna cu structura din piatra

Structuile din piatra cu aer modern fac ca o gradina mica si aglomerata sa para o oaza de relaxare alaturi de prieteni si familie.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply