9 modele de pavaje din piatra pentru curte

Esti genul de persoana care adora sa se plimbe prin gradina pentru a admira plantele sau florile, dar si decoratiunile din gradina? Sau doar preferi sa ajungi din punctul A in punctul B? Indiferent de alegerea facuta, iti venim in ajutor cu cateva modele de pavaje din piatra pentru curte  din piatra naturala pentru cele mai fermecatoare gradini care sa te inspire. O poteca amenajata cu piatra naturala poate sa vina pentru gradina cu cel mai frumos contrast cu verdeata.

Piatra naturala reprezinta cea mai estetica si cea mai polivalenta alegere pentru potecile din gradina. Posibilitatile atunci cand vine vorba despre forme, despre culori sau amplasare sunt aproape infinite. O optiune simpla- pasii japonezi sau pietrele in forma de frunze pentru a marca traseele din gradina. Dar nu numai.

Piatra se poate imbina de minune cu alte materiale precum lemnul pentru cel mai frumos efect. O poteca din roca si din pietre are si ea cel mai frumos efect. Spatiul unde petreci mai mult timp in gradina, la gratar sau relaxare. poate sa fie pavat cu piatra naturala si spatiul dintre ele sa fie umplut cu pietris decorativ pentru cea mai originala gradina. Sau poti sa lasi pur si simplu sa creasca iarba intre ele.

Pietrele mari, cu o forma neregulata vor crea cel mai frumos efect rustic la tine in gradina.

Top 9 modele de pavaje din piatra pentru curte

#1

#2

#3

#4

#5

#6

 #7

#8

#9

Sursa imagini:  pinterest.com

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply