AlgaSanBa – Ingrasamant foliar pentru legume si fructe

AlgaSanBa este un ingrasamant foliar destinat cresterii recoltei de legume si fructe. Prin combinatia algelor si bacteriilor, pe langa efectul stimulator de crestere a plantelor determinat de enzimele produse de catre bacterii, va avea loc fixarea azotului atmosferic si folosirea acestuia de catre plante.

Materialul celular al algelor este deosebit de bogat in aminoacizi si proteine si, in cursul proceselorvitale acestea produc hormoni vegetali, enzime si vitamine. Drept urmare, prin pulverizarea pe plante a solutiei obtinute in urma procesului de fermentare al algelor, procesul de biosinteza a proteinelor este usurat datorita aportului direct de aminoacizi. Ceea ce inseamna si ca planta economiseste energie, energie pe care o poate redirectiona pentru facilitarea altor procese fiziologice.

AlgaSanBa poate fi achizitionat de la:

[wpsm_offerbox button_link=”http://bit.ly/AlgaSanBa” button_text=”VEZI PRET” title=”AlgaSanBa” thumb=”https://degradina.com/wp-content/uploads/2019/07/emag-logo.png” ]

Caracteristici: AlgaSanBa

  • Substanta active: bacterii viiAzobacter vinelandii, Azobacter chroococcum, Pseudomonas fluorescens; alge viiChlorella vulgaris, Chlamaydomonas reinhardatii; micro si macro-elemente: apa, N, P2O5, K2O, B, Cu, Fe, Mn, Zn, Mo.
  • Conditionare / Formulare: concentrat solubil

Mod de utilizare

AlgaSanBa este un produs autohton care se adreseaza culturilor de legume si promite cresterea recolterlor cu pana la 15-25 %. Este un ingrasamant foliar care se adreseaza doar legumicultorilor, alte produse putand fi folosite fara probleme si pentru livezi sau culturi intinse de cereale. Prin urmare, este vorba despre un produs destul de nisat. Persoanele care isi doresc sa stimuleze economia romaneasca de aditivi destinati agriculturii vor fi fara indoiala atrasi de acest produs dar si de proprietatile acestuia, de pretul atragator la care se poate achizitiona.

Materialul celular al algelor (Chlorella spp. si Chlamydomonas spp.) este bogat in proteine si aminoacizi, iar in cursul proceselor lor vitale produc hormoni vegetali, vitamine si enzime. De aceea, prin pulverizarea pe plante a solutiei rezultate in urma procesului de fermentare a algelor, procesul de biosinteza a proteinelor este facilitat prin aportul direct de aminoacizi. Astfel, planta economiseste energie pe care o poate redirectiona pentru a facilita alte procese fiziologice.

Flaconul se agita bine inainte de folosire. Apa folosita NU trebuie sa fie dezinfectata cu clor. Se recomanda folosirea apei potabile de la robinet sau de fantana.
Se foloseste in dilutie de maxim 5%. Doza recomandata solarii: 1l AlgaSanBa amestecat in 50-100 litri apa. Doza recomandata gradini: 100ml AlgaSanBa amestecat in 10 litri apa.

Recomandari: Aplicarea produsului trebuie facuta atunci cand nu sunt radiatii solare puternice (de preferinta dimineata/seara), nu mai mult de 25 °C, ferit de vant puternic. Nu este necesara aplicarea de adjuvant.

Compatibilitate: Produsul AlgaSanBa este recomandat sa fie aplicat la minim 3-4 zile dupa tratamentele cu erbicide, insecto-fungicide (in agricultura conventionala).

Atentie:
A nu se amesteca cu preparate antibacteriene sau anti-alge!
Daca inghititi din greseala, solicitati imediat asistenta medicala!

AlgaSanBa 2

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *