Ambrogio L60 Deluxe, robot pentru tuns gazonul

Ambrogio L60 Deluxe este un robot pentru taiat iarba sau gazonul fara instalare, simplu de folosit, fara fir perimetral, ideal pentru gradinile mai mici. Intretinerea gradinii din spatele casei nu a fost niciodata mai usoara datorita noului Ambrogio L60 Deluxe, conceput pentru gradinile de mai mici dimensiuni, de pana la 200mp. Deluxe este ideal pentru cei care isi doresc o peluza perfect intretinuta, fara sa fie nevoie de un fir perimetral. Facilitatea cu care se utilizeaza acest robot de taiat iarba gazon ofera avantajul de a putea fi folosit imediat si de a-l transporta fara probleme in diferitele zone ale gradinii.

Ambrogio L60 Deluxe poate achizitionat de la:

[wpsm_offerbox button_link=”https://l.profitshare.ro/l/7517801″ button_text=”VEZI PRET” title=”Ambrogio L60 Deluxe” thumb=”https://degradina.com/wp-content/uploads/2020/05/emag-logo-180×90-1.jpg” ]

Este echipat cu un motor Brushed, beneficiaza de motoare cu perii, de o lama de 25cm cu 4 dinti si o viteza modulara care asigura o durata de viata mai lunga a aparatului. Dispune de un design simetric pentru un excelent tuns in ambele directii.

Ambrogio L60 Deluxe beneficiaza de un algoritm inteligent de taiere a ierbii si gazonului ceea ce asigura un cosit complet dar si mai rapid al ierbii. Senzorul de siguranta cu care este echipat acest robo de taiere iarba gazon opreste lama robotului Ambrogio in cazul in care este ridicat sau se rastoarna.

Mod de utilizare

Gata de folosit si portabil: robotul nu necesita instalare, acesta poate fi pus in functiune imediat si transportat prin zone multiple si diferite gradini.
Senzor de iarba: senzorul de iarba patentat (ZGS), detecteaza prezenta ierbii.
Design simetric: pentru un tuns excellent in ambele directii.
Mod Eco: pentru a detecta gazonul, care a fost deja cosit si de a reduce orele de lucru in beneficiul gazonului si robotului.
Lama de 25 cm: lamele in forma de stea (4 margini) din otel inoxidabil, au fost proiectate pentru a asigura o taiere curata, chiar si rapida pe orice tip de suprafata cu iarba.
Pante de pana la 50%: rotile cu tractiune puternica (sustinuta de motoare puternice si baterii) permit Ambrogio L60 sa se ocupe de pante de pana la 50% in zona care urmeaza sa fie cosita.
Autonomie: tunde pana la 2 ore consecutive.
Maner de siguranta: pentru a opri imediat lama in cazul in care robotul este ridicat de maner.
Tractiune pe 4 roti: sistemul de actionare al L60 permite robotului sa ofere performante excelente si in rampa, sa se ocupe de terenuri alunecoase sau inegale cu usurinta.
Algoritm de taiere inteligenta: pentru a asigura cositul complet si mai rapid al ierbii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *