Aparat de spalat cu presiune Bosch AQUATAK 33-11: preturi si pareri

Bosch AQUATAK 33-11, deoarece mereu avem nevoie de o curatenie cat mai mare in locurile in care ne petrecem majoritatea timpului, e nevoie sa alegem cele mai bune aparate de spalat, deoarece doar in felul acesta putem sa fim siguri de faptul ca nu vom avea nici un fel de probleme in special cu propria noastra sanatate. In cazul de fata, aparatul de spalat cu presiune Bosch AQUATAK 33-11, este un aparat de spalat profesional si care este o alegere excelenta daca in locul in care iti desfasori activitatea zilnica ai nevoie de o curatenie cat mai mare. Din punct de vedere al designului, acesta este un aparat foarte avantajos, deoarece este foarte usor, are un design ergonomic ceea ce ii faciliteaza utilizarea si modul sau de actiune, este mai mult decat avantajos.

Bosch AQUATAK 33-11
Aparat de spalat cu presiune Bosch AQUATAK 33-11, 1300 W, 110 Bar, 330 l/h

Click aici pentru detalii suplimentare despre acest produs !

Asadar, vorbim despre un sistem integrat bine pus la punct de detergent de inalta presiune care are beneficiul de a fi foarte rapid si sigur. In felul acesta, vei putea sa iti faci treaba mult mai rapid, calitatea curateniei fiind la cel mai inalt nivel.
Alaturi de aparatul de spalat cu presiune, vei primi direct de la producator si duza de inalta presiune pentru spuma, care uneori este mai mult decat necesara, o lance, un furtun de inalta presiune, o duza Jet-Fan fixa si un filtru de apa transparent. Toate acestea fiind exact ceea ce ai nevoie pentru a-si face treaba exact asa cum iti doresti si fara sa ai probleme cu funcitonarea sa.

In schimb, pe partea de mecanism de functionare, acest aparat este perfect si nu mai are nevoie de nici un fel de ajutor deoarece are un debit maxim de 330 litri, un cablu de 5 metri si un furtun de 3 metri, ceea ce este mai mult decat comod si o putere care atinge 1300 W. In felul acesta, poti sta linistit deoarece indiferent de sarcina pe care o va avea acest aparat, o va duce la urma urmei la bun sfarsit printr-un succes, bineinteles.

Detalii tehnice: aparat de spalat cu presiune Bosch AQUATAK 33-11

  1. Denumire produs: Bosch Aquatak 33-11.
  2. Producator: Bosch.
  3. Continut pachet:  duza Jet-Fan fixa, lance, filtru de apa transparent, furtun inalta presiune, duza de inalta presiune pentru spuma.
  4. Putere: 1300 W.
  5. Culoare: verde.
  6. Greutate produs: 3.8 kg.
  7. Tip alimentare: la reteaua electrica.
  8. Dimensiuni: lungime furtun 3 m, lungime cablu 5 m.
  9. Alte specificatii: presiune 110 bari, debit apa 330 l/h, temperatura maxima 40 C.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *