Aqua K-Othrine EW 20, insecticid pentru tantari, muste si alte insecte zburatoare

Aqua K-Othrine EW 20 este un insecticid special formulat pentru diferitele activitati de dezinsectie. Gratie unei tehnologii de ultima generatie cunoscuta sub numele de FFAST, acesta combatand intr-un mod extrem de eficient activitatea tantarilor, mustelor, carabusilor, omizilor, viespilor si a plosnitei cerealelor de interior. Este foarte usor de utilizat cu miros diminuat si iritare redusa. Aqua K-Othrine este formulat ca o emulsie in dispersie apoasa si ofera performante superioare majoritatii produselor asemanatoare gratie eficientei deltametrhrin-ului, substanta sa activa. In combinatie cu tehnologia FFAST, acest produs este recomandat cu incredere de Organizatia Mondiala a Sanatatii pentru utilizarea produsului in combaterea insectelor zburatoare, pentru spatiile interioare.

Aqua K-Othrine EW 20 poate fi achizitionat de la magazinele:

Aqua K-Othrine EW 20
Aqua K-Othrine EW 20

Caracteristici

 • Substanta activa: Deltamethrin 20 g/litru;
 • Utilizare: tantari, muste si alte insecte zburatoare;
 • Producator: Bayer.

FFAST, o tehnologie anti-evaporare consta in cresterea semnificativa a timpului de plutire a substantei de lucru prin intermediul inglobarii in formularea acestui produs a unui mix unic – si patentat Bayer – de molecule de alcoli si polimeri, care alcatuiesc o pelicula protectoarein jurul  picaturii de substanta de lucru si o mentine cu aproximativ 30-40% mai mult timp in aer ceea ce inseamna ca ii sporeste sansele de contact cu insectele daunatoare care sunt vizate.

Insecticidul Aqua K-Othrine EW 20 actioneaza prin ingestie si contact si asigura un efect de soc, o activitate biocida de 24 de ore pentru aplicarea in spatiile interioare. Substanta de lucru se obtine prin intermediul dilutiei insecticidului Aqua K-Othrine EW 20 cu apa, iar aplicarea se face cu ajutorul unui echipament ULV (care trebuie sa genereze picaturi cu un diametru mai mic de 25-30 microni), fie prin ceata rece. In cazul tratamentelor in spatiile interioare, se vor inlatura toate animalele de companie si produsele alimentare din camera si se acopera toate suprafetele utilizate pentru prepararea alimentelor. Se opreste curentul electric si se sting toate flacarile deschise.

Se pregateste numai cantitatea de produs necesara pentru utilizarea imediata. Nu se depoziteaza solutia deja preparata. Termenul de valabilitate este 3 ani de la data fabricatiei.

Mod de utilizare

Substanta de lucru se obtine prin dilutia Aqua K-Othrine EW 20 cu apa, iar aplicarea se face cu un echipament ULV (care trebuie sa genereze picaturi cu un diametru mai mic de 25-30 microni), fie prin ceata rece.

In cazul tratamentelor interioare, inlaturati toate animalele de companie si produsele alimentare din camera si acoperiti toate suprafetele utilizate pentru prepararea alimentelor. Opriti curentul electric si stingeti toate flacarile deschise. Pregatiti numai cantitatea de produs necesara pentru utilizarea imediata. Nu depozitati solutia deja preparata.

Tantari, muste si alte insecte zburatoare

 • tratament ULV :  ( substanta 10 ml + apa 90 ml) pentru 2000 mp;
 • tratament Termonebulizator: ( substanta 100 ml + apa 200 ml + 1 litru solvent organic pentru 2000 mp.
9 Total Score
Aqua K-Othrine EW 20, insecticid pentru tantari, muste si alte insecte zburatoare

Aqua K-Othrine EW 20 este un insecticid special formulat pentru diferitele activitati de dezinsectie. Gratie unei tehnologii de ultima generatie cunoscuta sub numele de FFAST, acesta combatand intr-un mod extrem de eficient activitatea tantarilor, mustelor, carabusilor, omizilor, viespilor si a plosnitei cerealelor de interior.

Performanta
9
Calitate
9.5
Performanta
8.5
Add your review
Ne-ar face placere sa iti publici parerea.

   LASA UN RASPUNS

   Scor total