Bancuta pentru terasa facuta doar din crengi de copac

Pentru ca natura reprezinta o sursa incredibila de inspiratie pentru tot felul de decoratiuni, nu iti mai ramane decat sa te folosesti de imaginatie pentru a transforma niste simple ramurele de copac in cea mai frumoasa si mai originala banca.

Daca esti si tu in cautare de idei pentru a-ti infrumuseta gradina, esti la locul potrivit. Banca reprezinta un element esential pentru spatiul tau exterior, mai ales, dar si pentru terasa. Deci mobilierul pe care il alegi aici este foarte important. Trebuie sa fie frumos, dar si functional si confortabil. Iar ramurile de copac te vor ajuta sa obtii cea mai origunala banca pentru terasa.

Cu siguranta ca ai visat si tu pana acum sa creezi tot felul de piese de mobilier din ramuri de copac recuperate din padure si sa te simti mai ceva ca pe vrema copilariei….un DIY axat pe natura, care protejaza mediul si care iti va pune imaginatia la munca.

Stand pe ea, vei simti ca ai adus natura si padurea la tine in gradina sau in casa! O banca pentru terasa din ramuri de copac va face ca relaxarea sa devina si mai agreabila! Punem pariu ?

Sursa imagini: 1001gardens.org

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *