Betonul amprentat pentru amenajarea exterioara

Betonul amprentat este una dintre cele mai inovatoare oferte de pe piata curenta din domeniul constructiilor si oferta mult mai multe beneficii ca orice alt material de constructii. Acest produs face parte din categoria betonului decorativ oferita de Beton Expert.

 

Ce este betonul amprentat?

Betonul amprentat este o metoda inovatoare prin care orice suprafata exterioara poate fi imprimata dupa anumite preferinte. Este un material de constructii realizat din ciment, nisip, fibre elastice si anumite agregate la care este adaugat aditiv de culoare si care poate fi utilizat pentru realizarea anumitor lucrari exterioare.

Ce culori si imitatii pot fi folosite?

Pentru realizarea lucrarilor exterioare cu beton amprentat nu exista o regula de cromatica bine stabilita de la care nu exista abatare, deoarece acesta poate avea orice culoare este dorita.Prin utilizarea betonului amprentat se poate realiza sau imita orice spatiu deoarece acesta prin aditivi speciali de culoare poate avea orice nuanta este dorita. Modele sunt realizate cu ajutorul anumitor matrite speciale care nu doar pot adauga anumite efecte lucrarii finale ci pot realiza decoruri de la cele mai rustice, urbane pana la cele mai clasice modele.

Pentru ce suprafete poate fi folosit betonul amprentat?

Betonul amprentat poate fi utilizat pe orice suprafata exterioara fara probleme. Indiferent ca este o suprafata orizontala sau una verticala betonul amprentat poate fi turnat pentru a realiza lucrari exterioare.

Datorita rezistentei sale sporite betonul amprentat poate fi utilizat si in locuri in care fluctuatiile de temperatura sunt variabile. Fenomenul inghet- dezghet nu afecteaza si nici nu praduce pagube amenajarilor efectuate cu beton amprentat.

Betonul amprentat poate fi utilizat chiar si in locuri cu umiditate ridicata, de aceea este ideal pentru realizarea piscinelor.

Finisarea lucrarilor din beton amprentat prin aplicarea unor rasini speciale care ii redau o textura si un luciu aparte ii confera acestuia o impermeabilitate difinitiva si o rezistenta mult mai mare ca oricarui alt material de constructii.

De ce este indicat sa folosim betonul amprentat in amenajarea exterioara?

In amenajarea exterioara este recomandat a se folosi betonul amprentat deoarece este unul dintre cele mai rezistente materiale de constructii care nu poate fi deteorat foarte usor. Este de o calitate superioara si are avantajul ca poate fi personalizat in functie de dorintele clientului sau poate imita orice aspect este dorit incepand de la stilul rustic pana la cel clasic.

Fata de alte materiale de constructii folosite in amenajarile exterioare. Betonul amprentat prezinta o serie de avantaje in utilizarea sa:

  • este foarte usor de intretinut si nu necesita costuri pentru aceasta operatiune
  • are un termen de executie rapid
  • poate fi utilizat in orice lucrare exterioara cum ar fi : pavarea curtilor,aleilor, parcarilor, piscinelor sau chiar teraselor
  • este o solutie moderna pentru orice suprafata indiferent de marimea acesteia
  • betonul amprentat poate fi redat sub multi forme si multiple culori
  • are aspect placut si poate fi personalizat foarte usor

Sursa: betonexpert.ro 

Vom fi bucurosi sa va expuneti parerea

Leave a reply

Your total score