12 idei geniale de canapele facute din paleti

Top 12 idei de canapele facute din paleti daca ai in plan sa iti inlocuiesti vechea canapea. In acest caz, daca nu vrei sa cheltui o avere si daca vrei sa ai cea mai originala canapea, alege in acest caz, canapeaua din paleti. Canapelele din paleti sunt o tendinta care castiga din ce in ce mai mult teren, fiind cele care te ajuta sa obtii un stil cu totul nou in interiorul casei tale sau chiar in gradina. Cele mai bune idei de canapele facute din paleti sunt cele care iti permit sa renunti la decoratiunile conventionale si sa imbini de minune economiile financiare cu salvarea planetei.

Care sunt avantajele pe scurt ale canapelelor din paleti?

  • sunt economice si ecologice;
  • se pot folosi atat la interior cat si la exterior;
  • 2 paleti europeni sunt de ajuns pentru a fabrica o canapea;
  • sunt foarte usor de personalizat cu ajutorul culorilor si pernelor;
  • se pot folosi foarte multa vreme deoarece nu necesita niciun fel de intretinere;
  • vin cu un plus de originalitate si de prospetime pentru decor;
  • un alt avantaj- vei putea crea canapele exact in forma pe care ti-o doresti- in L, in U, poti fabrica si fotolii sau tabureti care sa le completeze, chiar si o masuta de cafea. Posibilitatile sunt multiple.

Top 12 canapele facute din paleti

Canapelele din paleti aun un farmec autentic de care ar trebui sa profiti neaparat si numaidecat. Datorita lor, iti vei da seama ca nu trebuie sa cheltui o avere sau ca nu trebuie sa faci mare lucru pentru a schimba putin aspectul casei sau al gradinii tale. Indrazneste si tu sa fii cat mai original/a si sa iti personalizezi livingul sau spatiul exterior al casei. Din lemn natural, vopsite in alb, in negru sau chiar in cele mai vii culori, canapelele din paleti vor crea o ambianta diferita, dar mereu relaxanta.

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

#11

#12

Sursa imagini: pinterest.com

 

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply