Modele de casute de gradina din lemn

Casutele de gradina din lemn, s-au schimbat in ultima vreme foarte mult. Mai mult decat simple casute din fundul gradinii, sunt elemente de decor aparte. Atata timp cat sunt alese asa cum trebuie si decorate foarte frumos, sunt cele care aduc gradinii «  un supliment de suflet ». Casutele de gradina din lemn devin astfel, o veritabila extensie a casei, un nou spatiu de viata la exterior, foarte confortabil si foarte practic. Un loc pentru relaxare in mijlocul naturii care poate sa devina un mic colt de paradis. Este deci o strucutura plina de farmec pentru gradina ta.

Lemnul este cel mai frumos material pentru o casute de gradina. Este si cel mai izolant, dar necesita putina intretinere. Poti alege astfel un decor din stejar natural care sa se armonizeze de minune cu natura din jur. Acoperisul in alb va ajuta casuta din lemn sa devina mai sic si mai eleganta.

Sau poti alege un model de casuta de gradina din lemn cu un acoperis plat. Poti pune in jurul sau cateva jardiniere din zinc, un fotoliu colorat si o masa, pentru a te bucura de cel mai frumos spatiu de la exterior. De asemenea, poti incerca sa mixezi culorile si sa pictezi lemnul in cele mai vesele nuante de verde, de galben sau de violet. Iar daca vrei sa personalizezi casuta ta de gradina din lemn, poti apela la un acoperis vegetal, cu cele mai minunate flori.

Click aici pentu a verifica pretul pe Emag 

Modele de casute de gradina din lemn

Iar casutele de gradina cu lemn, arata cel mai bine atunci cand alegi sa le adaugi si un numar. Un mic detaliu care va face diferenta. Lemnul in nuante deschise si o forma mai conica de casuta te va ajuta sa te bucuri de cea mai primitoare sau mai calduroasa casuta de gradina din lemn. Modelele mai rustice vor veni cu un farmec autentic pentru gradina ta.

 

 

Cumpara casute de gradina din lemn, cu reducere, de la Emag sau Kivi

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply