Cateva plante care infloresc tot anul

Visezi sa ai o gradina inflorita, in cele mai sublime culori intreg anul? Sa creezi o gradina sau o terasa plina de culoare, cu un parfum delicat si suav nu este un lucru deloc greu, mai ales atunci cand alegi plante deloc pretentioase care necesita o ingrijire minima.

7 plante care infloresc tot anul

Sedum (Sedum). Se pare ca Sedum este regina secetei si ca florile sale devin mai frumoase atunci cand temperaturile sunt mai scazute. Este o planta suculenta care adora soarele cu o multime de varietati.

Sedum (Sedum) plante care infloresc tot anul

Sedum (Sedum)

Violeta africana (Saintpaulia) este o planta foarte populara care infloreste tot anul. Este foarte apreciata pentru buchetelele sale de flori delicate in culori vii. O planta mica, intra-adevar dar cu un farmec incontestabil.

Violeta africana (Saintpaulia) plante care infloresc tot anul

Violeta africana (Saintpaulia)

Petunia (Petunia) este o alta floare care infloreste tot anul, cu flori foarte frumoase decorative, in forma de trompeta, cu un efect garantat. Este o floare cu multiple fatete si cu cea mai vie paleta de culori, de la roz, rosu, pana la violet sau alb.

Petunia (Petunia) plante care infloresc tot anul

Petunia (Petunia)

Muscatele (Pelargonium) sunt cele mai clasice optiuni, pentru jardiniera sau pentru gradina, reginele balcoanelor colorate am putea spune chiar. Sunt cele care ne incanta cu minunatele lor flori abundente intreg anul.

Muscatele (Pelargonium) plante care infloresc tot anul

Muscatele (Pelargonium)

Zamosita (Hibiscus trionum) este o planta de o frumusete delicata si incantatoare care ofera cel mai frumos spectacol intreg anul. Este o planta foarte indragita si intalnita in majoritatea gradinilor sau caselor.

Zamosita (Hibiscus trionum) plante care infloresc tot anul

Gerbera (Gerbera) este o planta foarte frumoasa care seamana cu o margereta mai mare, in nuante vii si vesele. O frumoasa exotica, ideala pentru interior sau pentru cele mai frumoase buchete si compozitii florale.

Gerbera (Gerbera) plante care infloresc tot anul

Gerbera (Gerbera)

Craitele (Tagetes) sunt  plante cu o inflorire abundenta si prelungita, cu flori simple sau duble. Nu sunt deloc exigente, se pot planta si in jardiniere care vin penteu casa ta cu cele mai explozive nuante de portocaliu, de galben sau de maroniu.

Craitele (Tagetes) plante care infloresc tot anul

Craitele (Tagetes)

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply