Ce parere aveti despre ghivecele care leviteaza ?

Ai auzit pana acum de ghivecele de flori care sfideaza sau incalca legile gravitatiei? Firma suedeza FLYTE a conceput sistemul LYFE care nu sunt altceva decat plante care leviteaza cu ajutorul ghivecelor cu ajutorul unui dispozitiv magnetic, cu un design functional.

Oamenii de stiinta au descoperit ca metabolismul plantelor se prezinta mult mai bine sau ca este ameliorat datorita acestor ghivece, dar si aerul din incaperile in care se afla acestea.

Ce parere aveti despre ghivecele care leviteaza ?

Plantele care cresc in astfel de ghivece care leviteaza sunt cele care iti vor permite sa te bucuri de cea mai frumoasa gradina in interiorul casei tale. Un sistem datorat unui dispozitiv magnetic creat intre ghivecele de flori si un soclu din lemn de stejar. Ghiveciul de flori, cu un design minimalist, cu 12 laturi, este conceput in mod ideal pentru bunastarea plantelor mai ales, dar si pentru proprietarul sau. Acesta se invarte foarte incet in jurul axei sale in fiecare zi a anului, astfel ca toate frunzele plantei vor putea profita din plin de toate razele soarelui.

In plus, acest dispozitiv vine cu un plus de nutrienti pentru plantele care sunt in ghiveci, un  lucru care amelioreaza metabolismul plantei si care poate accelera procesul de dezvoltare al anumitor plante sau chiar fructe.

 

Ghivecele care leviteaza se potrivesc mai ales plantelor care se hranesc prin frunze si nu prin radacini precum Caput Medusae care nu are nevoie de pamant pentru a creste.

Plantele din ghivecele care leviteaza vor imbunatati calitatea aerului, vor filtra toxinele si vor diminua nivelul de stres. Iar designul minimalist al ghivecelor care crea cea mai frumoasa atmosfera in incaperi, datorita jocurilor de lumina si de umbra.

Sistemul este unul foarte practic, deoarece permite scurgerea apei, in cazul in care ai udat prea mult plantele.

Deci daca adori tot ce tine de design dar si de gradinarit si de efectul zen cu care vin acestea, vei adora cu siguranta plantele in ghivecele care leviteaza.

Vom fi bucurosi sa va expuneti parerea

Leave a reply

Your total score