Cea mai draguta piscina facuta dintr-un tomberon de gunoi care a fost reciclat

Nu stii cum sa faci pentru a pune cel mai bine in valoare, cat mai frumos, mai practic si mai ingenios gradina? Adori tot ce tine de reciclare? In acest caz, ar trebui sa incerci sa iti faci singur cea mai draguta piscina facuta dintr-un tomberon de gunoi care a fost reciclat

In zilele noastre, se pare ca din ce in ce mai multe persoane sunt interesate de conceptul de reciclare. Obiectele care nu mai sunt utile sau care nu mai sunt folosite, nu mai sunt aruncate, ci primesc o a doua „viata” sau utilizare, fabricandu-se din ele piese de mobilier sau decoratiuni. Acest lucru este perfect valabil si pentru piscinile pentru gradina.

Piscina facuta dintr-un tomberon de gunoi care a fost reciclat, reprezinta cea mai ingenioasa idee de a te bucura de racoare si de balaceala la tine acasa, mai ales daca nu dispui de bugetul si de spatiul necesar pentru a instala o pisicina traditionala.

Vei face economii de bani, de spatiu si toata lumea isir va dori cu siguranta sa vada acest proiect nou minunat de DIY de la tine din gradina.  Esti gata sa ii inspiri si pe ceilalti ?

Sursa imagini: 1001gardens.org

Vom fi bucurosi sa va expuneti parerea

Leave a reply

Your total score