Top 3: cea mai ieftina masina de tuns iarba (2018)

Cea mai ieftina masina de tuns iarba ? O intrebare simpla la care multi cititori cu gradini mici cauta un raspuns simplu. Masina de tuns iarba este esentiala pentru intretinerea gazonului si nu numai. Pe masura ce iarba din gradina noastra incepe sa creasca ai nevoie de o unealta cu care sa o tai in mod regulat pentru ca gradina sa arate impecabil. Masina de tuns iarba este un aparat dotat cu un motor si cu o lama de taiere si care nu trebuie decat sa fie impinsa pe suprafata ierbii. Folosind o masina de tuns iarba nu faci decat sa isi simplifici munca deoarece aceasta din urma este extrem de usor de manevrat.

Care este cea mai ieftina masina de tuns iarba

Denumire Putere Pret/Detalii
Steinhaus Start PRO-ELM12 1200 W
Skil 1300 W
Steinhaus PRO-ELM14 1400 W

Exista actualmente pe piata masini de tuns iarba dotate cu motor cu ardere interna sau dotate cu un motor electric. Ultima varianta implica mai putina intretinere insa nu face fata unei suprafete mai mari. Masina de tuns iarba pe baza de benzina este mai usor de manevrat si nu necesita alimentare la prinza de curent. Principalele carcateristici de care trebuie sa tii cont in alegerea unei masini de tuns iarba ieftine si bune sunt manevrabilitatea, functiile suplimentare  si puterea. Drept urmare, pentru a te asigura ca ai in permanenta un gazon frumos si bine intretinut alege una din masinile de tuns iarba ieftine si bune de mai jos.

1. Steinhaus Start PRO-ELM12, 1200W, 32 cm

Masina de tuns iarba Steinhaus Start PRO ELM12

Steinhaus Start PRO ELM12, 1200 W, 32 cm este una dintre cele mai ieftine masini de tuns iarba.

Steinhaus Start Pro-ELM 12 reprezinta masina de tuns gazonul perfecta daca locuiesti la curte si iti doresti sa ai mereu o gradina curata si frumos intretinuta. Aceasta se alimenteaza la reteaua de energie electrica. Vine cu o putere de 1200W, mai mult decat suficienta pentru a taia pana si iarba mai mare. Latimea de taiere este de 32 centimetri ceea ce asigura tunderea gazonului dintr-o gradina de marime medie intr-un timp relativ scurt. Reglarea inaltimii de taiere se face in trei trepte, in functie de necesitati – 25 mm, 43 mm sau 62mm.

Steinhaus Start Pro-ELM 12 are un cos colector cu un volum de 30 de litri, realizat dintr-un material textil deosebit de rezistent. Masina de tuns gazonul are o greutate de 8,8 kilograme ceea ce inseamna ca manevrabilitatea si transportul acesteia dintr-un loc in altul sunt destul de dificile. Beneficiaza de roti ajutatoare menite sa o ajute sa isi croiasca drum prin gazon dar si de un suport metalic pentru a putea fi impinsa din spate. Alimentarea se va face la priza, avansarea se face manual si sacul textil aduna cu usurinta toata iarba taiata. Transmisia este manuala, pornirea este automata.

Cu ajutorul acestei masini de taiat gazonul iti vei face treaba mai rapid si mai usor. Un model de luat in seama de toti cei care isi doresc caltate la un pret mic. Singurul sau dezavantaj este dat de rotile din plastic, nu sunt atat de rezistente.

2. Skil, 1300 W, 33 cm, sac colector 30 litri

Masina de tuns iarba electrica Skil, 1300 W, 33 cm, sac colector 30 litri ( cea mai ieftina masina de tuns iarba )

Skil, 1300 W, 33 cm. probabil cea mai ieftina masina de tuns iarba

Masina electrica de tuns gazonul Skil 1300 W este dotata cu un motor puternic, de 1300 de W si cu latime mare de tuns, de 33 centimetri ceea ce o face ideala pentru gradinile cu o suprafata medie din mediul urban. Designul exclusiv, Easy Storage de la Skil permite o depozitare compacta a masinii de tuns gazonul dupa utilizare – picior de sprijin pentru asezarea pe perete si un maner pliabil pentru o pozitionare verticala. Oferind o latime mare de tuns, de 33 de centimetri, Skil 1300 W este ideala pentru tunderea gazonului din mediul urban.

Un avantaj al acestei masini electrice de tuns gazonul Skil este reglajul simplu al inaltimii de taiere prin intermediul celor doua axe volante – la 20, 40 si 60 mm. O multime de atuuri practice pentru un confort sporit. Aceasta unealta este rapida si unor de manevrat. Volumul cosului colector este unul generos, de 30 de litri, pentru lucru continuu, fara intreruperi. Sacul de colectare este usor de indepartat pentru a putea fi golit.

Solutia Easy Storage, deosebit de practica. Acest utilaj face parte din gama Urban Series, gama alcatuita dintr-o serie de unelte de gradina practice si care ajuta utilixatorul sa castige timp pretios. Uneletele din gama Urban Series beneficiaza toate de modulul exclusiv easy Storage, conceput de Skil care asigura o depozitare practica si extrem de compacta dupa folosire. Masina de tuns este dotata cu un suport practic care permite depozitarea in pozitie verticala, sprijinita de perete.

Manerul cu soft grip ofera o priza mai buna in mana si un confort sporit in timpul utilizarii. Masina este dotata cu o functie de franare cu oprire rapida. Lama de taiere vine cu o protectie impotriva ruginii. De mentionat mai este si existenta unui dispzoitiv de retinere a cablului pentru prebenirea deteriorarii cablului sau utilajului.

3. Steinhaus PRO-ELM14, 1400W, 37 cm

 Steinhaus PRO-ELM14, 1400W, 37 cm ( cea mai ieftina masina de tuns iarba )

Steinhaus PRO-ELM14, 1400W, 37 cm

Folosind masina electrica de tuns gazonul Steinhaus PRO-ELM 14 vei scapa usor si rapid de iarba in exces. Este alegerea ideala pentru toti pasionatii de gradinarit si pentru toti cei care vor sa aiba o gradina ingrijita si curata. Usor de folosit, aceasta masina de tuns iarba se dovedeste a fi extrem de utila la casa omului, este un model cu o eficienta ridicata la taiere si reuseste sa uniformizeze aspectul gazonului cu eforturi minime.

Steinhaus PRO-ELM 14 este o masina de tuns iarba extrem de usor de manevrat, o masina ce beneficiaza de roti ajutatoare menite sa o ajute sa isi croiasca calea prin gazonul crescut. Suportul metalic este de ajutor pentru a fi impinsa din spate. Greutatea masinii de tuns iarba este de 10,5 kilograme. Motorul are o putere de 1400W si ofera un randament bun si o forta suficient de mare pentru ca masina sa acopere o suprafata generoasa, de 37 de centimetri. Inaltimea de taiere poate fi reglata cu usurinta de catre utilizator la dimensiuni precum 25, 38, 51, 65 sau 77 mm.

Este dotata cu un sac de colectare de 40 de litri, unul generos cu alte cuvinte, suficient de incapator pentru tunderea gazonului intr-o singura repriza, pentru lucru continuu. Steinhaus se dovedeste a fi o masina de tuns iarba deosebit de eficienta si simplu de folosit, fiabila, ideala pentru toti cei care isi doresc o investitie excelenta. Ofera o eficienta sporita la taierea gazonului, cu o investitie minima si eforturi mici. Drept urmare, nu putem decat sa o recomandam tuturor celor care isi doresc un gazon frumos.

Top 3: cea mai ieftina masina de tuns iarba (2018)
4.7 (93.33%) 6 votes

Leave a Reply