Cele mai frumoase 9 pergole cu trandafiri cataratori

Trandafirii sunt regi printre flori. Sunt in acelasi timp, cei care vor atrage toate privirile la tine in gradina cu magnificele lor buchetele parfumate si colorate. Trandafirii cataratori sunt opulenti si iti vor pune cel mai bine gradina in valoare. Si ce poate fi mai frumos decat sa treci pe sub o pergola si sa le simti parfumul minunat? Ce zici incerci sa iti transformi si tu gradina intr-o oaza plina de culoare si de parfum? Iata cateva idei care sa te inspire.

Cele mai frumoase 9 pergole cu trandafiri cataratori

Cele mai frumoase pergole cu trandafiri cataratori

Pergola reprezinta un element important din arhitectura unei gradini. Este cea care o va structura si care va conferi in acelasi timp gradinii un aer romantic. Trandafirii cataratori, pusi in valoare de cele mai frumoase pergole, aduc un farmec aparte gradinii tale. In plus, sunt cea mai buna alegere deoarece au flori bogate, cele mai vesele nuante si confera o dimensiune verticala gradinii tale.

In marea familie a trandafirilor, cei cataratori sunt fara indoiala cei mai frumosi si cei mai decorativi. Sunt foarte eleganti, foarte vigurosi si vor pune cel mai bine in valoare o pergola din lemn, din plastic sau metal, devenind cele mai eficiente elemente de decor ale gradinii.

#1#2 #3 #4 #5 #6 #7 #8 #9

sursa: Pinterest

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply