Ceredin Forte 464 SL – Erbicid pentru buruienile cu frunza lata

Ceredin Forte 464 SL actioneaza asemeni unui erbicid sistemic selectiv si dispune de un spectru larg de actiune si se prezinta sub forma unui lichid limpede, omogen si mobil, de culoare galben-brun, cu o compozitie de 344g/l acid si 2,4 D din sare de dimetilamină si 120 g/l dicamba. Ceredin Forte 464 actioneaza asupra buruienilor prin absorbtie, atat la nivel radicular cat si la nivelul frunzelor.

Se aplica in postemergenta la culturile de porumb si de grau impotriva unui numar mare de specii de buruieni cu frunza lata, perene si anuale. Dupa tratament, substantele active din compozitia produsului sunt absorbite rapid prin radacini si frunze ceea ce inseamna ca opreste cresterea si dezvoltarea buruienilor dicotiledonate, provocand uscarea acestora.

Erbicidul Ceredin Forte 464 SL poate fi achizitionat de la:

[wpsm_offerbox button_link=”http://bit.ly/CeredinForte464sl” button_text=”VEZI PRET” title=”Ceredin Forte 464 SL” thumb=”https://degradina.com/wp-content/uploads/2019/07/emag-logo.png” ]

Caracteristici: Ceredin Forte 464 SL

  • Substanta activa: 344 g/l acid 2,4 D din sare DMA + 120 g/l dicamba
  • Conditionare / Formulare: concentrat solubil

Mod de utilizare

Un erbicid omologat pentru combaterea buruienilor dicotiledonate anuale si perene, astfel: grau – 0,8 – 1 l/ha, in functie de gradul de infestare si talia buruienilor – postemergent (grau la faza de infratire – formarea primului internod, buruieni dicotiledonate la 2-4 frunze); porumb – 1 l/ha postemergent (porumb in faza de 4-6 frunze, buruieni dicotiledonate la 2-4 frunze, Cirsium < 10 cm inaltime).

Ceredin Super 40 SL este un erbicid care se poate aplica in combinatie cu unul dintre erbicidele antigramineice postemergente omologate pentru aceleasi culturi. Se poate  si se recomanda de catre specialisti aplicarea acestuia in combinatie cu fertilizantul foliar MICROFERT–U atat pentru cerealele paioase cat si pentru porumb. In zonele de cultura in care se stie ca recoltele de porumb sunt mult diminuate din cauza carentei de zinc, cum sunt cele din sudul si estul tarii, se recomanda folosirea in combinatie si a unui fertilizant foliar cu zinc precum MICROFERT–Zinc.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *