Cifarelli M3 PSA, atomizor in 2 timpi de 5 cp si rezervor de 17 litri

Cifarelli M3 PSA este un atomizor ales de profesionistii din lumea intreaga deoarece are o intrebuintare multipla, se poate folosi atat in livezi si gradini cat si in sere sau chiar plantatii de banane. Cu alte cuvinte, este un atomizor gandit pentru utilizare intensa, extrem de bine gandit din punct de vedere tehnic si calitativ. Pompa de impingere/ridicare (booster pump) reprezinta principalul atu al acestui atomizor Cifarelli. Aceasta ofera un randament sporit in teren deoarece asigura o presiune ridicata si stabila totodata, omogenizand solutia din vas.

Acest model este recomandat in special pentru tratamentul cu produse chimice care necesita un amestec continuu in general. Fata de accesoriile optionale (kit pentru solutii granule sau pulbere, o duza cu dubla evacuare, un set pentru vacuum, kit pentru apicultura) acest atomizor pune la dispozitia utilizatorului un accesoriu care consta intr-un tub cu o lungime de trei metri, ideal pentru zonele cu un vant mai puternic si o duza ULV ce asigura distribuirea uniforma a solutiei.

Atomizorul Cifarelli M3 PSA poate afi achizitionat de la:

[wpsm_offerbox button_link=”http://bit.ly/AtomizorCifarelliM3PSA” button_text=”VEZI PRET ” title=”Atomizor Cifarelli M3 PSA” thumb=”https://degradina.com/wp-content/uploads/2019/07/emag-logo.png” ]

Cifarelli M3 PSA beneficiaza de cel mai mic raport greutate/putere existent actualmente pe piata. Este perfect pentru pulverizarea produselor de uz fito-sanitar sub forma de praf sau lichide. Este perfect atat pentru protectia plantelor cat si pentru cea a igienei veterinare sau umane.

Acest atomizor este dotat cu un motor puternic, de 5 CP si este apreciat pentru calitatile sale deosebite conferite de debitul mare de solutie dispersata. Aria mare de acoperire este un alt atu al acestui produs, de 17 mp pe orizontala si de 15 m pe verticala. Dispune de un ham ergonomic cu suport lombar care se asigura de distribuirea in mod uniform a greutatii pe umeri si pe solduri ceea ce reduce semnificativ efortul fizic al utilizatorului. Are un motor puternic, in doi timpi si poate fi alimentat cu un amestec de benzina/ulei. Motorul este fiabil si usor de pornit, prevazut cu o toba de esapament extrem de silentioasa.

Caracteristici

 • Tip motor: termic in 2 timpi
 • Alimentare: benzina
 • Pulverizare: 0 – 4 litri / minut
 • Pornire: electrica
 • Capacitate cilindrica: 77 cmc
 • Putere motor: 5  cp
 • Rezervor solutie: 17 litri
 • Rezervor combustibil:
 • Consum: 0.9 litri/ora
 • Greutate aparat: 12 kg
 • Pulverizare orizontala: 18 m
 • Pulverizare verticala : 14 m
 • Trepte intensitate:

Mod de utilizare

Atomizorul Cifarelli M3 PSA este alegerea profesionistilor din intreaga lume deoarece poate fi folosit in gradini, livezi, vii, plantatii de banane si chiar in sere. Este un produs gandit pentru utilizare intensa, el fiind continuu imbunatatit din punct de vedere tehnic si calitativ. Rezultatul acestor imbunatatiri tehnice este ceea ce producatorul numeste “pompa di spinta”/”booster pump” (pompa de impingere/ridicare). Aceasta ofera un randament mai bun in teren prin asigurarea unei presiuni ridicate si stabile, prin omogenizarea solutiei din vas.

Modelul M3PSA este recomandat pentru tratamente cu produse chimice care necesita amestec continuu.

In plus fata de celelalte accesorii optionale – kit pentru solutii pulbere sau granule, duza cu dubla evacuare (pentru lichid sau praf), set pentru vacuum, tevi si dispersoare pentru transformarea in suflanta, kit pentru apicultura – special pentru acest model, Cifarelli pune la dispozitie un accesoriu constand intr-un tub (extensie) de 3 metri lungime recomandat pentru zonele cu vant puternic si duza ULV care asigura o distribuire larga si uniforma a solutiei.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *