Care este cea mai buna coasa electrica ieftina in 2018

Orice persoana care isi doreste sa detina o gradina impecabila si perfect intretinuta are nevoie de o coasa electrica.  Pentru intretinerea unei gradini sau a gazonului cele mai recomandate sunt coasele electrice. Motivul ? Sunt mai silentioase, consuma mult mai putin si ofera randament sporit pe o suprafata mai redusa. Cu alte cuvinte, au cheltuieli minime de intretinere.

Coase electrice prezentate in acest articol

  1. Steinhaus PRO-TR350 – mai multe detalii despre pret si stocuri gasesti aici.
  2. Ruris TE250 – mai multe detalii despre pret si stocuri gasesti aici.
  3. Skil F0150735A – mai multe detalii despre pret si stocuri gasesti aici.

Coasele electrice sunt de doua tipuri – alimentate la priza sau care functioneaza pe baza unui acumulator. Varianta cu fir este mult mai potrivita pentru persoanele care au de ingrijit suprafete mai reduse de teren si sunt si o alternativa mai puternica. In cazul in care iti doresti o libertate mai mare de miscare poti opta pentru un model pe baza de baterie. Nevoia de a mentine o gradina curata si de a rezolva cat mai rapid si cat mai eficient diversele lucrari agricole au dus la dezvoltarea unor tehnologii din ce in ce mai performante, al unor coase electrice performante, la preturi accesibile.

Coasa electrica cu fir nylon Steinhaus PRO-TR350, 350W, 25 cm

Steinhaus PRO-TR350
Steinhaus PRO-TR350, 350W, 25 cm cu fir de nylon

Cumpara acest produs de la Emag – click aici !

Prima coasa pe care o prezentam in acest top 3 este Steinhaus PRO-TR350, foarte utila si foarte usor de folosit. Aceasta coasa electrica se foloseste de un fir de nylon de 1,6 mm pentru tunderea gazonului pe suprafete si gradini mai micute dar si pe langa arbusti. Pentru a o folosi in gradina sau pe gazon ai nevoie doar de un prelungitor mai lung. Coasa electrica Steinhaus PRO-TR350 este dotata cu un motor de 350W. Capul semi-automat al coasei este dotat cu 2 fire de taiat si asigura un diametru de taiere de 250mm. Nivelul de zgomot emis este de 96 dB.

Inaltimea acestei coase electrice se poate ajusta gratie axului telescopic din dotarea sa, intre 95-115cm. Si manerul din dotare se poate regla pe mai multe pozitii pentru o mai buna manevrabilitate in timpul utilizarii.

Nu cantareste mult si se poate manevra cu usurinta de oricine. Nu este recomandata pentru o folosire intensa zi de zi, in acest caz vei avea nevoie de un model profesionist. Cu alte cuvinte, aceasta motocoasa electrica este special conceputa pentru curtile mici, rezultatele obtinute pe aceste suprafete sunt excelente. Un atu al acestei coase este dat de tija reglabila, utilizatorul se va simti extrem de confortabil in timpul folosirii. Nu cantareste foarte mult, doar, 1,95 de kilograme iar acest aspect ii creste comoditatea in timpul folosirii. Pretul este ideal pentru orice buzunar. Aceasta coasa electrica cu fir vine la pachet cu aproximativ 3 metri de fir gata infasurat pe o bobina pentru ca utilizatorul sa poata sa inceapa lucrul imediat de la achizitionare.

Coasa electrica Ruris TE250, 250 W, 14000 RPM, 20 cm

Ruris TE250 -coasa electrica ieftina
Ruris TE250, 250 W, 20 cm (productie romaneasca)

Cumpara cest produs de la Emag – click aici !

Motocoasa electrica Ruris TE250 este usor de utilizat, pretabila pentru absolut orice amenajare de finete din domeniul peisagisticii. Ierburile din jurul arbustilor sau de pe langa borduri se pot taia cu usurinta cu ajutorul acestei coase electrice. Este vorba de un model semi-profesional care se poate folosi in mod regulat, in special de persoanele care detin o curte mai mare care trebuie debarasata de buruieni. Raza de taiere la o trecere este evaluata la 220mm, pentru a te ajuta sa cureti suprafete moderate intr-un timp scurt. Coasa electrica reprezinta un model ergonomic, cu un maner multifunctional si o forma perfect echilibrata pentru ca utilizatorul sa nu fie nevoit sa depuna eforturi prea mari.

 

Este un produs inovator de mare utilitate si deosebit de eficient, excelent in cosirea ierbii din curte sau din gradina. Eforturile depuse de utilizator sunt reduse la minim si vine cu un plus de confort in timpul operatiunii. Este o coasa electrica extrem de usor de manevrat, care reduce efortul de munca si ofera portabilitate si confort in timpul utilizarii. Functionarea se face in conditii de confort si siguranta, pornirea si oprirea sunt deosebit de usoare.

Puterea este de 250W, viteza de rotatie de 1400rpm la care se adauga cele 1.2 kilograme in greutate. Este alegerea perfecta pentru toti cei care isi doresc un randament sporit in momentul in care cosesc sau taie ierburile mai inalte. Este ideala pentru cosirea fanului, a ierburilor inalte sau maracinisurilor.

Coasa electrica Skil F0150735AA, 250 W, 25cm

Skil F0150735AA - coasa electrica ieftina
Skil F0150735AA, 250 W, 25cm

Cumpara acest produs de la Emag – click aici !

Skil F0150735AA este o coasa electrica puternica, perfecta pentru o gradina mai mica. Este dotata cu un sistem de taiere cu doua fire pentru un tuns usor si rapid. Acest sistem inovator optimizeaza peformantele coasei si ii confera comoditate utilizatorului in timpul tunderii. Designul exclusiv Easy Storage de la Skil permite o depozitare usoara si compacta dupa fiecare utilizare.

Aceasta coasa se poate folosi atat pe verticala cat si pe orizontala pentru taieturi simple pe verticala este ideala. Foarfecele coasei electrice sunt reglabile la 180 de grade pentru taierea fara efortului a gazonului sau a buruienilor. Motorul este unul puternic, de 250W. Pentru un confort maxim utilizatorul se poate baza pe comutatorul de oprire/pornire destul de mare si foarte usor de utilizat.

Datorita sistemului de taiere aceasta coasa electrica de la Skil este perfect echilibrata garantand o taiere rapida si perfecta. Este dotata cu un sistem de alimentare a firului Tap&Go pentru o alimentare a firului rapida si usoara in caz de nevoie. Este suficienta actionarea butonului amplasat sub bobina. Firul, 2X2,5 m permite un lucru prelungit, fara intreruperi. Conceptia ergonomica si lejera a coasei electrice permite un confort in timpul utilizarii. In plus, utilizatorul va munci fara sa oboseasca.  Dispozitivul de retinere a cablului previne avarierea cablului sau a coasei electrice.

Designul, chiar daca nu este primul lucru pe care o persoana il ia in calcul in momentul achizitionarii unei coase electrice, trebuie luat drept un element definitoriu inainte de o achizitie potentiala. Aceasta coasa electrica are un cadru realizat dintr-un compozit metalic rezistent, finisajele sunt din plastic de calitate. Un detaliu demn de mentionat este pozitia motorului, dispus in imediata apropiere a manerului ceea ce permite o echilibrare mai buna in timpul utilizarii.

Coasa electrica Skil este ideala pentru lucrarile de cosire intr-o gradina urbana, este practica si ergonomica si ofera un confort sporit in timpul utilizarii.

Un mic tutorial despre cum se schimba firul la o coasa electrica ieftina

Schimbarea firului de nylon este un procedeu destul de complicat dar dupa ce iti dai seama ce trebuie facut lucrurile incep sa devina mai simple.

Care este cea mai buna coasa electrica ieftina in 2018
4.6 (92.5%) 8 votes

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *