Cropmax, fertilizantul pentru o gradina frumoasa

Cropmax reprezinta un fertilizant foliar superconcentrat care are in compozitia sa vitamine pentru plante, polizaharide, enzime si macro si microelemente. Este un fertilizator 100% organic, destinat tuturor plantelor (inclusiv culturilor horticole). Cropmax este unul din cele mai cunoscute produse de acest gen de la noi din tara si este utilizat cu succes, la scara larga, atat pentru culturi legumicole, horticole, pomicole si viticole cat si pentru cultura mare.

Caracteristici: Cropmax

Nutrienti: stimulatori vegetali de crestere (auxine, citochinine, gibereline); aminoacizi organici;  vitamine vegetale; enzime vegetale; macroelemente (0,2% azot (N), 0,4% fosfor (P), 0,02% potasiu (K); microelemente (Fier – 220mg/l,  Magneziu – 550 mg/l, Zinc – 49 mg/l,  Mangan – 54 mg/l,  Cupru – 35 mg/l,  Bor – 70 mg/l,  Calciu, Molibden, Cobalt, Nichel – 10 mg/l).
Formulare: 
solutie lichida.
Producator: HOLLAND FARMING B.V.

Cropmax stimuleaza intens dezvoltarea plantelor si aplicarea sa conduce la dezvoltarea rapida a sistemului radicular precum si la cresterea masei foliare, planta reusind cu ajutorul sau sa isi atinga potentialul biologic de productie. Aplicand in mod constant fertilizatorul Cropmax pe tot parcursul ciclului de cultura, alaturi de fertilizarea normala, se reduce cu 10-30% cantitatea de NPK administrata plantelor.
Aplicarea fertilizatorului Cropmax pe plante in timpul vegetatiei se poate face atat prin intermediul unor lucrari speciale de fertilizare cat si odata cu lucrarile de intretinere a culturilor si tratamentele de combatare a bolilor si daunatorilor, compatibil fiind cu majoritatea pesticidelor, in afara de cele pe baza de cupru. Cropmax are o multime de efecte favorabile asupra dirijarii metabolismului plantelor, garantand cresterea semnificativa a productiei si asupra asigurarii timpurietatii.
Planta produce mai multa energie necesara cresterii, dezvoltarii si fructificarii. Datorita actiunii sistemice si efectului de transport in planta, Cropmax stimuleaza rapid o mai buna distribuire a mineralelor in intreaga planta.
Cropmax stimuleaza redistribuirea elementelor nutritive si a substantelor de rezerva in partile tinere ale plantei care prezinta cresteri active.
Cropmax mareste intensitatea fotosintezei si prelungeste viata organelor care asigura fotosinteza in planta. Cropmax ajuta la intarzierea imbatranirii aparatului foliar.
Efectul complementar al aplicarii produsului Cropmax este o mai buna bio-disponibilitate a elementelor minerale.Rata ridicata de absorbtie a elementelor nutritive de catre planta.

Avantajele Cropmax:

 • Fertilizant certificat ecologic, fiind admis la folosirea si in agricultura ecologica (certificat emis de catre BCS-ӦKO).
 • Cresteri semnificative ale productiei, sporuri de 15 – 25%.
 • Cresteri ale calitatii recoltei.
 • Imbunatateste eficacitatea ingrasamintelor minerale si a pesticidelor folosite.
 • Contribuie la o mai buna si rapida dezvoltare a sistemului radicular, drept urmare rezistenta plantelor la seceta si stres creste considerabil.
 • Imbunatateste lastarirea si ramificarea plantelor.
 • Imbunatateste semnificativ rezistenta plantelor la boli si daunatori.
 • Imbunatateste refacerea plantelor dupa distrugeri cauzate de fenomene meteorologice nefavorabile (grindina, inghet, seceta).
 • Produs compatibil cu pesticide si ingrasamintele solubile de tip NPK.

Mod de utilizare

Fertilizant: culturi cerealiere, rasaduri legume, legume din sere si solarii, legume si flori in camp deschis, pomi fructiferi, vita de vie, gazon, plante ornamentale.
Doza recomandata: 2,5 ml – 1 litru.
Mod de aplicare: cu pulverizatorul, cu pompa pe spate, cu atomizorul, masina de erbicidat

Se aplica intotdeauna diluat in apa. Produsul sa nu fie amestecat cu produse ce contin uleiuri minerale, cupru si sulf, deoarece poate induce fenomenul de fitotoxicitate. Se pot trata semintele si bulbii inainte de semanat/plantat.  Flaconul se agita bine inainte de folosire. Poate fi aplicat impreuna cu pesticidele.
In cazul aplicarii pe parcursul zilelor cu temperaturi ridicate, se recomanda aplicarea in timpul orelor de dimineata sau seara; se vor evita tratamentele din timpul zilei când temperatura depaseste 25°C.
Restrictii de folosire: nu se va folosi la temperaturi scazute. Temperatura minima de depozitare: 0°C.
Compozitia unica de Cropmax face ca acesta sa fie indispensabil pentru toate plantele horticole si agricole, de-a lungul unui sezon de cultura. Se aplica foliar in decursul unui an de cultura. Tratamentele se pot repeta la un interval de 7-10 zile. Se pot trata semintele si bulbii inainte de semanat/plantat.

Utilizare in agricultura 

 • doza la hectar: 0,5 – 1 l/ha.

  Rasaduri (5-7cm inaltime)

 • doza: 2,5 ml/10 l apa/50 mp.

 Legume in sere si solarii

 • doza: 20 ml/10 l apa/100 mp.

Legume si flori in camp deschis 

 • doza: 10 ml/10 l apa/100mp.

Vita de vie si pomi fructiferi

 • doza: 10-20 ml/10 l apa.

 Gazon

 • doza: 0,5 – 1 l/ha.

Plante ornamentale

 • doza: 15 ml/ 10 l apa.

ATENTIE!!!

Cititi cu atentie instructiunile de utilizare a produsului inainte de folosire si respectati cu strictete toate instructiunile producatorului. Nu contaminati alimentele, bauturile precum si alte recipiente in timpul utilizarii.
ARUNCATI AMBALAJUL RAMAS IN URMA UTILIZARII  INTR-UN MOD CORESPUNZATOR!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply