Cum sa-ti faci o stropitoare dintr-un bidon de plastic

Cum sa-ti faci o stropitoare dintr-un bidon de plastic. Gradinaritul in sine, nu este un lucru prea complicat, dar, daca udatul plantelor ti se pare a fi un lucru mult prea complicat, trebuie sa stii ca exista cateva trucuri care iti pot simplifica existenta si asta, cu ajutorul reciclarii bidoanelor.

Stropitoare dintr-un bidon de plastic, pas cu pas. Pentru inceput, salveaza un bidon biet de plastic pe care voiai cu siguranta sa il arunci la gunoi. Apoi inarmeaza-te cu un cui sau cu un ac, cu un chibrit si cu un cleste sau o penseta cu care sau tii acul sau cuiul, depinde ce ai ales. Chibritul poate sa fie inlocuit cu o lumanare, care functioneaza la fel de bine.

 

um sa-ti faci o stropitoare dintr-un bidon de plastic 1

Aprinde chibritul, fixeaza cuiul in cleste si incalzeste cu ajutorul flacarii capatul sau. Incepe apoi sa faci cateva gauri, de cate ai nevoie pentru ca apa sa curga asa cum trebuie si sa nu se risipeasca in vreun fel.

Stropitoarea facuta in casa din bidoane reciclate reprezinta cea mai buna idee de a refolosi sticlele pe care vrei sa le arunci, pe care nu le mai folosesti. Atunci cand vei uda florile sau plantele, vei obtine o ploaie fina si nu vei agresa florile.

Mizeaza deci si tu pentru gradina, terasa sau casa ta pe arta reciclarii, recuperand un produs pe care il consideri fara folos si atribuindu-i o noua functie. De ce sa dai banii deci pe o stropitoare cand o poti face chiar tu singur la tine acasa, folosind lucruri pe care le ai la indemana?

um sa-ti faci o stropitoare dintr-un bidon de plastic

Foarte rapid si foarte usor nu-i asa? Te vei conginve cu siguranta de faptul ca bidoanele din plastic nu sunt de unica folosinta si ca pot fi transformate cu cateva idei si putina indemana in cele mai folositoare obiecte pentru casa si gradina ta.

Stropitoare de gradina facuta dintr-un bidon reciclat ne face sa ne dam ca reciclarea este din ce in ce mai promovata sau mai apreciata.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*