Cum sa-ti faci singur un gard din sticle goale de vin

Chiar daca un gard are rolul sau bine definit in gradina, cel de a delimita un spatiu privat si intim in gradina, asta nu inseamna ca nu il poti face unic si extrem de original. Exista o multime de posibilitati pentru a –ti face tu singur un gard extrem de estetic. Stiai insa ca se poate face si din sticle goale de vin? Vei obtine un aspect creativ si personal, pentru care merita cu prisosinta sa iti sufleci manecile.

Ai nevoie doar de un suport de lemn, care poate deveni o „panza” perfecta pentru a-ti exprima talentul artistic. Cu putin timp liber si cu foarte multa imaginatie, gardul casei tale poate sa devina un loc unic, un loc plin de inspiratie care va atrage toate privirile.

In plus, daca ti se pare destul de scump sa ai o gradina perfecta, cu aceste idei de reciclare, vei face economii substantiale si vei impusca doi iepuri dintr-o lovitura- vei savura un vin perfect si iti vei infrumuseta gradina. Nu mai arunca deci sticlele goale de vin. Se pot reutiliza, fiind extrem de practice pentru tot felul de proiecte DIY. Vei incerca sa faci si tu un gard din sticle goale de vin pentru gradina ta ?

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply