Cum se cultiva lalele direct in vaze ?

Cum se cultiva lalele direct in vaze ? Toata lumea adora buchetelele de lalele care ne infrumuseteaza casele odata cu sosirea primaverii. Dar putina lume stie ca se pot cultiva unele plante sau unele flori direct in apa. Diferenta se afla in procedura, nu in rezultate, care sunt aceleasi. De exemplu, lalelele pot sa devina extreme de frumoase daca sunt cultivate doar in apa, direct in vaze.

Cum se cultiva lalele direct in vaze

Cum se cultiva lalele direct in vaze

1.In plus, nu te vei mai murdari lucrand cu pamantul in casa sau in curte si asa mai departe. Le vei putea pune direct in apa si sa infrumusetezi si sa decorezi astfel intreaga casa.
2. Iar etapele necesare pentru cultivarea lalelelor direct in vaze este una extrem de simpla.
3. Exista cateva lucruri de care vei avea nevoie. Vei avea nevoie de o vaza de sticla, de bilute sau pietricele, de bulbi de lalele si de apa, bineinteles. Acum poti sa demarezi procesul.
4. Pune cateva bilute in interiorul unei vaze curate pana cand un sfert din vas este plin. Scopul lor este sa iti permita sa folosesti mai putina apa in proces si sa ajute radacinile de lalele sa se fixeze pe ele.
5. Aseaza apoi bulbii de lalele deasupra pietricelelor sau bilutelor si incepe sa pui si apa in jurul pietricelelor. Este foarte important insa ca apa sa nu ajunga la bulbi.
6. Acum poti duce vaza intr-un loc mai intunecos si mai rece, unde sa se poata dezvolta in voie. Dar va trebui sa astepti in jur de 16 saptamani pentru asta.
7. De asemenea, va trebui sa schimbi apa in mod regulat. Iar apa va trebui sa fie mereu la acelasi nivel.
8. Dupa ce au trecut 16 saptamani, vei putea aduce vaza cu bulbi la lumina. Va mai trebui sa mai astepti putin pana cand lalelele vor face cele mai frumoase flori. Trebuie neaparat sa incerci!

Vom fi bucurosi sa va expuneti parerea

Leave a reply

Your total score