Cum vă reparați mașina veche într-un mod avantajos?

Reparația unei mașini second-hand sau chiar și a unei mașini noi poate fi foarte costisitoare. Un astfel de efort financiar nu poate fi realizat întotdeauna într-un timp scurt. Dacă nu dispuneți de suma de bani necesară aveți și alte alternative. Multe magazine online comercializează piese auto obținute din dezmembrari auto.  Sunt piese originale, au prețuri bune și pot fi comandate chiar și online din orice localitate din țară sau din străinătate.

Dezshop.ro – un magazin online profesionist

Dacă va confruntați cu o astfel de situație, vă recomandăm să analizați oferta magazinului online Dezshop.ro. Aici veți descoperi toate categoriile de piese auto pentru toate tipurile de mașini, indiferent de model și de anul fabricației, la prețuri foarte bune.
Comenzile sunt livrate rapid, în maxim 24-48 de ore lucrătoare. Puteți plăti ramburs sau prin transfer bancar. Dacă piesele nu sunt corect comandate sau dacă ați găsit o ofertă mai bună în altă parte, puteți returna piesele comandate, respectând condițiile de retur. Acestea sunt postate pe site-ul companiei și este foarte bine să le citiți cu atenție înainte de realizarea comenzii.

Vinde mașina veche repede pentru un preț foarte bun

În situația în care dețineți o mașină foarte veche pe care nu puteți să o vindeți de ceva timp, magazinul online Dezshop.ro este cel care vă poate face o ofertă foarte interesantă și avantajoasă chiar în momentul acesta.
Indiferent de localitatea în care vă aflați, Dezshop.ro vă poate transporta, evalua și dezmembra mașina într-un timp foarte scurt. Pentru acest lucru, va fi nevoie să completați un formular special postat pe site. În scurt timp veți fi contactat de un reprezentant din partea companiei și veți primi și oferta de preț mult așteptată.
Compania vă mai pune la dispoziție toate actele necesare pentru dezmembrare care vă vor fi de folos și pentru radierea din circulație a autoturismului sau pentru înscierea în Programul Rabla.
Este o ofertă interesantă de care puteți ține cont în ambele situații: vreți să vindeți cât mai repede mașina veche sau aveți nevoie de piese auto din dezmembrari Constanta. Indiferent de nevoile dumneavoastră, solicitați toate detaliile și analizați cu atenția oferta. Poate fi cea mai bună alegere din multe puncte de vedere, mai ales financiar.
În mod fizic, parcul de dezmembrări îl puteți vizita în localitatea Agigea din județul Constanța. Aici sunt sute de modele și componente auto obținute din dezmembrări realizate de specialiștii companiei.
Orice piesă auto poate fi trimisă prin curier, oriunde pe teritoriul tării sau în orice localitate din străinătate. Compania are contracte încheiate cu firme de curierat profesioniste care oferă servicii de transport în toate țările Europei.
Sunt incluse în oferta companiei și piese auto second-hand pentru utilitare. Mărcile sunt diferite: Iveco Daily, Ford Transit, Mercedes Vito, Renault Trafic, etc. De asemenea, persoanele interesate de piese auto pentru utilajele de construcții, combine, tractoare, etc. pot apela tot la serviciile aceleiași companii chiar în acest moment. Alternatoare, cutii de viteze, elemente de caroserie, module electrice, injectoare, electromotoare, compresoare, etc. sunt piese care vă pot fi de ajutor în multe situații, de asemenea.

Vom fi bucurosi sa va expuneti parerea

Leave a reply

Your total score