Cutii de conserve pentru plante transformate in ghivece de flori

Reciclarea este unul din cele mai bune obiceiuri pentru a salva planeta, mai ales pentru a diminua nivelul de poluare. In plus, reciclarea este din ce in ce mai in tendinte mai ales pentru gradina. Este ceva original, estetic si extrem de economic. Pentru a schimba traditionalele ghivece de flori din plastic, ceramica sau teracota, este posibil sa inovezi si sa alegi vase mai originale pentru florile tale.

Cutiile de conserve sunt obiecte excelente de reciclat pentru plantele tale. Ai deci mai multe cutii de conserve in dulapurile din bucatarie? O cutie de conserva inseamna creativitate. Sunt cele mai fermecatoare daca plantezi in ele un cactus, o planta suculenta sau chiar si ierburi aromatice.

Ei bine, da cutiile de la conserve se pot transforma in cele mai frumoase si mai delicate ghivece pentru plantele din casa ta.

Deci daca esti in cautarea unei solutii economice pentru plantele din gradina sau din casa, ai la indemana cea mai buna alternativa- cutiile de conserva. Sunt cele mai polivalente si mai usor de reciclat. Singura limita este imaginatia ta. Poti folosi o singura culoare, mai multe, buline, dungi, pene, paiete si asa mai departe. Se potrivesc de minune atat la un decor mai rustic, cat si la unul mai exotic.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *