De ce este important sa pregatim aparatul de aer conditionat pentru sezonul cald?

Cel mai important lucru la un aer conditionat este sursa de alimentare, daca aceasta este una stabila si nu exista risc de intreruperi dese.Mai stim si ca in sezonul cald, sistemele de curent alternativ funcționează din greu dar mai ales în lunile mai calde de vară, deoarece temperaturile cresc din ce în ce mai mult si simtim nevoia sa pornim aparatul de aer conditionat. Pe măsură ce temperaturile cresc, umiditatea se resimte, mai ales dupa ploile torentiale de vara. Această combinație poate fi dificil de manevrat atât pentru noi, cât şi pentru sistemele noastre de aer condiționat. Suntem o companie de încredere pentru reparatii aer conditionat, care oferă servicii profesionale de revizie aer condiƫionat, service aer conditionat si montaj aer conditionat.

Echipele noastre de profesionisti sunt aici pentru a vă asigura printr-o revizie de aer condiƫionat completa că aparatul de aer condiƫionat funcționează în întregime în mod fiabil, astfel încât să vă puteți simți confortabil în casă în această vară.

Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta în prevenirea eșecului de curent alternativ în această vară:

Programați din timp o întâlnire anuală de service aer conditionat.

În primul rând, recomandăm o revizie completa a aparatului de aer condiƫionat. Aceasta ajută la menținerea eficienței unității de aer condiționat şi ajută la prevenirea reparațiilor majore (ceea ce vă economisește bani) și, de asemenea, prelungește durata de viață a aparatului de aer condiƫionat.

Similar motorului unei mașini, sistemul dumneavoastră de climatizare în întregime va trebui să fie inspectat, reglat și curățat, deoarece se confruntă cu uzură în timp. Efectuarea regulată a unei revezii complete va contribui, de asemenea, la îmbunătățirea calității aerului în casa dumneavoastră.

Ce să verifică în cadrul unei revizii de aer condiționat ?

Iată câteva lucruri pe care tehnicienii noștri le vor verifica / efectua:

  • Setări pe termostat ambiental
  • Testarea capacității de pornire a aparatului
  • Curățarea condensului (dacă este cazul)
  • Măsurarea fluxului de aer cald/ rece
  • Măsurarea diferențelor de temperatură în aerul de alimentare și de retur
  • Înlocuirea filtrelor de aer după cum este necesar sau spalarea celor lavabile
  • Inspecția echipamentului

Câteva lucruri pe care le puteți urmări pe cont propriu inainte sa ne sunati:

  • eliminarea corecta a condensului
  • curățarea conductelor de aer de retur
  • verificarea izolației conductelor de aer condiționat

Este posibil să nu puteți efectua sau să verificați unele dintre elementele enumerate mai sus și este în regulă! Aici intervin tehnicienii noștri calificați si specializati in reparatii aer conditionat. Dacă aveți dubii că ceva nu funcționează corect, apelați echipa noastră pentru cel mai bun serviciu de revizie aer conditionat din Ilfov si Bucuresti.

Este important sa vă îmbunătățiți calitatea aerului în interiorul locuintei. Echipa noastră de profesionişti încearcă să facă tot posibilul pentru a atenua răspândirea noului virus. Toți angajații noștri urmează o serie de proceduri pentru a ne proteja clienții, angajații și comunitatea în ansamblu. Contactați-ne astăzi dacă aveți întrebări sau doriți să faceti o programare pentru revizie sau service aer conditionat.

Vom fi bucurosi sa va expuneti parerea

Leave a reply

Your total score