Decoratiuni pentru gradina care pot fi facute acasa

Gradina este oaza noastra de liniste, locul unde ne linistim, ne regasim si ne relaxam dupa o zi mai grea. Dar din aceste motive, gradina ar trebui sa fie decorata cat mai creativ pentru ca este cartea noastra de vizita si poarta amprenta personalitatii noastre.

Esti in cautare de cateva idei de decoratiuni pentru gradina care pot sa fie facute si acasa? Inspira-te in acest caz din acest articol.

Ai anvelope de masina pe care nu le mai folosesti? Dupa ce le-ai vopsit, acestea se pot tranforma in cele mai frumoase jardiniere pentru florile suspendate precum petuniile.

Decoratiuni pentru gradina care pot fi facute acasa 9

Daca iti place foarte mult sa pictezi, poti aduna cateva pietre mai mari pe care sa le inveselesti cu cele mai frumoase culori. Le poti presara prin gradina sau le poti folosi pentru a orna masa cu ele.

Decoratiuni pentru gradina care pot fi facute acasa 5

Moristele de vant din hartie sunt foarte usor de realizat. Poti alege o multime de culori, care mai de care mai vesele pentru a infrumuseta ghivecele tale cu flori.

Decoratiuni pentru gradina care pot fi facute acasa 1

Pentru cel mai frumos decor din gradina, te poti folosi de un copac mai impozant sau mai maiestuos pentru a suspenda flori, lumanari si poze. Ghirlandele colorate si vesele agatate si ele de ramurile unui copac te vor ajuta sa creezi un decor festiv la tine in gradina.  Iar o oglinda inramata asezata in mijlocul vegetatiei te va ajuta sa obtii cel mai romantic efect la tine in gradina.

Iar sticlele se pot transforma in cele mai frumoase torte care sa ilumineze gradina. Si daca mai ai ramase de la biciclete mai vechi roti mai mari, le poti vopsi pentru a obtine pentru gradina ta cele mai originale si mai frumoae flori.

Atunci cand nu ai foarte mult loc in gradina sau pe terasa pentru ghivecele de flori, poti incerca sa creezi cu ajutorul unor cosulete de depozitare un fel ghiveci suspendat. Iar daca ai mai multe borcane pe care nu le mai folosesti, poti pune in ele cateva lumari pe care sa le agati prin gradina pentru cel mai frumos efect seara. Poti crea cu ajutorul lor cele mai frumoase ghirlande cu un efect garantat pentru serile de vara. Ghirlandele sau beculetele de Craciun se pot reutiliza si ele pentru gradina.

Decoratiuni pentru gradina care pot fi facute acasa 10

Din trunchiuri de copaci si cateva perne poti realiza cele mai frumoase si mai originale scaune. Lazile din plastic se pot transforma si ele in cele mai confortabile scaune cu cateve perne.

Decoratiuni pentru gradina care pot fi facute acasa 2

Vom fi bucurosi sa va expuneti parerea

Leave a reply

Your total score