Foval Gel, insecticid pentru combaterea gandacilor

Foval Gel

Foval Gel este un insecticid eficient, gata de utilizare impotriva gandacilor de bucatarie (atat adulti cat si nimfe) din specii precum Blattella germanica, Blatta orientalis, Supella longiapalpa si Americana Periplaneta. Este un insecticid extrem de usor de utilizat si se aplica cu precizie gratie modului de ambalare sub forma de seringa.

Caracteristici: Insecticid Foval Gel

Substanta activa: imidacloprid 24.5 gr / L.
Formulare: sub forma de gel care se aplica cu seringa.
Producator: Adama

Acest insecticid este extrem de apetisant pentru gandaci, are o putere mare de atractie, garantand astfel o eficienta maxima in ceea ce priveste eliminarea daunatorilor. Produsele se pot utiliza pentru controlul daunatorilor in locuinte, in scoli sau spitale, cinematografe, hoteluri, baruri si restaurante, campinguri, trenuri, nave, depozite, avioane, in industria alimentara si in industrie in general.

Mod de utilizare

Combate: Blattella germanica(Gandacul auriu), Supella longipalpa (Gandacul de mobila), Blatta orientalis (Gândacul negru) si Periplaneta americana (Gândacul american)
Doza recomandata: 1 si 6 picaturi (o picatura are 4 mm)
Mod de aplicare: aplicare doar cu seringa  inclusa in pachet. ( la acest produs nu este nevoie de pompa de stropit, pulverizator sau atomizor pentru stropit)

Insecticidul Foval Gel se poate aplica in orice moment al zilei, indiferent daca in locul respectiv se afla sau nu oameni, in locuri mai greu accesibile si mai ales in acele locuri in care nu se poate interveni cu insecticide lichide. Primii gandaci vor muri in urmatoarele ore de la ingerarea insecticidului care, pe cat posibil, vor trebui lasati in acelasi loc asta deoarece speciile de gandaci se hranesc cu cadavrele celor morti sau cu excrementele semenilor lor ceea ce creeaza un efect de cascada care nu va face decat sa extinda activitatea acestor produse.

Aceste produse isi mentin activitatea timp de 3-4 luni. Unde exista un grad ridicat de infestare se recomanda repetarea tratamentului odata la doua saptamani. Insecticidul nu prezinta niciun fel de risc pentru oameni sau pentru animalele domestice. Se vor folosi 2-6 picaturi/mp in functie de gradul de infestare.

Impotriva daunatorilor din speciile : Blattella germanica(Gandacul auriu) si Supella longipalpa (Gandacul de mobila), se va aplica in functie de gradul de infestare: picaturi de gel, de maxim 0,04 gr.( diametrul unei picaturi este in jur de aproximativ 4 mm) 1- 4 picaturi.- Blatta orientalis (Gandacul negru) si Periplaneta americana (Gandacul american), se va aplica in functie de gradul de infestare: picaturi de gel, de maxim 0,04 gr. (diametrul unei picaturi este in jur de 4 mm) 2-6 picaturi.

Primii gandaci mor în urmatoarele ore de la ingestie care, pe cat posibil, vor trebui lasati in acelasi loc, deoarece  speciile de gandaci se hranesc cu excrementele semenilor sau cu cadavrele celor morţi creand un efect de „ cascada” care extinde activitatea produsului FOVAL GEL  gandaci.  In condiţii normale actiunea produsului dureaza aproximativ 3 luni. Acolo unde avem un nivel ridicat de infestare, recomandam repetarea tratamentului la 1-2 săptămâni.

Gandacul auriu (Blattella germanica)

  • se aplica în functie de gradul de infestare: picaturi de gel, de maxim 0,04 gr.( diametrul unei picaturi este de aproximativ 4 mm) 1- 4 picaturi.

Gandacul de mobila (Supella longipalpa)

  • se aplica în funcţie de gradul de infestare: picaturi de gel, de maxim 0,04 gr.( diametrul unei picaturi este de aproximativ 4 mm) 1- 4 picaturi.

Gandacul american (Periplaneta americana)

  • se aplica în funcţie de gradul de infestare: picaturi de gel, de maxim 0,04 gr. (diametrul unei picaturi este de aproximativ 4 mm) 2-6 picaturi.

Gandacul negru (Blatta orientalis)

  • se aplica în funcţie de gradul de infestare: picaturi de gel, de maxim 0,04 gr. (diametrul unei picaturi este de aproximativ 4 mm) 2-6 picaturi.

ATENTIE !!!

Cititi cu atentie instructiunile de utilizare a produsului inainte de folosire si respectati cu strictete toate instructiunile producatorului. Nu contaminati alimentele, bauturile precum si alte recipiente in timpul utilizarii.  Nu tratati suprafetele absorbante cum ar fi covoare sau alte materiale textile astfel incat produsul ar putea fi absorbit.
ARUNCATI AMBALAJUL RAMAS IN URMA UTILIZARII  INTR-UN MOD CORESPUNZATOR!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *