TOP 3: cel mai bun furtun extensibil pentru curte si gradina

Ai in vedere inlocuirea vechiului furtun pentru gradina cu unul nou si vrei sa profiti de aceasta situatie pentru a alege unul de noua generatie, adica un furtun extensibil? Insa, problema esta ca inca nu cunosti foarte bine nici conceptul, nici criteriile de alegere ale unui furtun extensibil. Am intocmit pentru tine un top 3 al celor mai bune si mai recomandate furtunuri extensibile pentru udat gradina.

Dupa cum ii indica si numele, furtunul extensibil este un furtun ce se poate retracta si contracta. Mai precis, este vorba despre un furtun ce are capacitatea de a se intinde de unul singur in momentul in care deschizi robinetul pentru a-l pune sub presiune. In momentul in care inchizi robinetul, se strange automat. Este de un real folos pentru udarea gradinii si dispune de avantajul de a fi practic si usor de depozitat. In plus, este mai usor decat un furtun obisnuit. Deoarece exista furtunuri extensibile in mai multe dimensiuni trebuie, inainte de toate, sa alegi locul in care il vei folosi – gradina mica, masina, terasa, balcon.

1.Furtun extensibil pentru gradina, 45 m, cu pistol de udat, albastru (vezi detalii)Furtun extensibil pentru gradina, 45 m, cu pistol de udat, albastru

Cumpara de la Emag

Pret produs: 69 lei – 119 lei

Acest furtun extensibil este deosebit de usor de manevrat, se strange automat dupa ce nu se mai foloseste. Foarte rezistent la uzura, este alegerea ideala pentru cei care detin o gradina de dimensiuni reduse dar si pentru spalarea masinii, gratie unei dimensiuni reduse dar si datorita materialului care permite intinderea si strangerea sa automata. Acest furtun este dotat si cu o stropitoare aflata la capatul furtunului, cu ajutorul careia utilizatorul poate regla presiunea apei, in functie de preferinte.

Furtunul extensibil pentru gradina de 45 de metri este dotat cu un cap de stropit reglabil, ideal pentru diferite intensitati de stropire, este extensibil si retractabil pentru un confort sporit si are o lungime destul de mare, de 45 de metri.

Acest furtun extensibil se deosebeste de celelalte furtunuri clasice prin faptul ca isi poate mari lungimea pana la 45 de metri in momentul in care se porneste apa si in momentul in care se opreste apa, poate reveni automat la lumgimea sa initiala. Gratie faptului ca revine la lungimea sa initiala acest furtun se poate depozita oriunde, nu ocupa mult spatiu. Este un model deosebit de apreciat de utilizatori datorita versatilitatii sale.

Pachetul contine un furtun extensibil pentru stropit, extensibil pana la 45 de metri, un pistol de stropit cu sapte pozitii si un manual cu instructiuni.

2.Furtun extensibil pentru gradina Magic Hose 65 m + Pistol de Udat PORKY (vezi detalii)

Furtun extensibil pentru gradina Magic Hose 65 m + Pistol de Udat PORKYCumpara de la Emag

Pret produs: 50 lei – 199 lei

Acest furtun extensibil este alegerea ideala pentru gradina ta gratie dimensiunilor sale reduse dar si a unui material special, capabil sa se intinda pana la 65 de metri. Datorita materialul expandabil din care este conceput, acest furtun extensibil isi poate mari dimensiunea pana la 65 m si sa revina automat la dimensiunea initiala dupa oprirea apei. Furtunul Magic Hose este dotat cu o stropitoare ce se poate aseza la capatul furtunului cu ajutorul careia utilizatorul poate regla presiunea apei in functie de preferinte.

Poti spala masina cu mai mare usurinta datorita acestui furtun iar udatul gradinii va deveni o adevarata placere datorita acestuia. Un alt avantaj oferit de acest furtun extensibil este acela ca nu se rasuceste ceea ce inseamna ca nu obstructioneaza in niciun fel curgerea apei. Are o greutate redusa ceea ce il face deosebit de usor de manevrat. Se poate atarna pe robinetul de apa, se poate pastra fara probleme in sertarul cu scule sau alaturi de celalalte unelte de gradinarit.

Furtunul Magic Hose este ideal atunci cand vrei sa uzi gradina sau sa speli masina. Un furtun modern, inovator, eficient si compact, cu pulverizare puternica si foarte usor de utilizat.

3.Furtun de gradina extensibil 7.5-22.5 m, Strend Pro NX1-075, 1/2″-3/4″ cu pistol de stropit (vezi detalii)Furtun de gradina extensibil 7.5-22.5 m, Strend Pro NX1

Cumpara de la Emag

Pret produs: 97 lei

Acest furtun de gradina extensibil este ideal pentru udatul gradinii, se intinde de pana la 3 ori fata de lungimea sa initiala. Odata cu oprirea apei se va micsora rapid, va reveni la dimensiunea initiala. Gratie materialului din care este realizat, este extrem de usor de manevrat si de transportat dintr-un loc in altul. Este format din doua furtunuri separate, un furtun interior care se intinde si un furtun exterior rabatabil, conceput dintr-o tesatura deosebit de rezistenta.

Odata achizitionat, acest furtun extensibil se va transforma cu siguranta in aliatul tau de pret atat in gospodarie cat si in gradina. Prezinta un risc scazut de a se rupe in timpul utilizarii, da dovada de o mare durabilitate in timp. In momentul in care se porneste apa acest furtun se va intinde de pana la 3 ori fata de lungimea sa initiala, cam pana la aproximativ 30,4 m si nu se rasuceste. Drept urmare, este un furtun extensibil ideal pentru udarea gradinii cu flori, gazonului sau gradinii de zarzavaturi. Presiunea de lucru este de 2 bar. Este insotit de un pistol pentru stropit cu functii numeroase, isi gaseste utilitatea si in alte intrebuintari, precum spalarea pavajului sau stropirea curtii. Culoarea sa este verde.

Este un furtun extensibil ieftin si bun. Ideal pentru necesitatile care apar in orice gospodarie. Un model extensibil care poate ajunge rapid de la 10 la 30 m. Utilizatorul nu trebuie decat sa il racordeze la sursa de apa si sa astepte sa se extinda singur sub actiunea jetului. In plus, si diametrul sau sufera modificari, de la ½ inch poate ajunge la ¾ inch.  Cu o presiune de 2 bari gradina se poate uda fara probleme, curtea se curata rapid, masina se spala usor si ghivecele cu plante se uda usor. Datorita pistolului de stropit cu functii multiple, acesta poate pulveriza sau emite un jet puternic, in functie de preferintele utilizatorului. Se restrange intr-o forma suficient de compacta pentru a fi depozitat oriunde.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply