GeoAgit CNPK, un biostimulator organic pentru radacini

GeoAgit CNPK este un ingrasamant organic, un biostimulator pentru germinare rapida si pentru rasarirea uniforma a plantelor. Acest ingrasamant a fost realizat printr-o selectare a bacteriilor benefice, cu numeroase efecte pozitive pentru plante si pentru sol. GeoAgit CNPK ofera un ingrasamant natural ceea ce asigura aportul necesar de nutrienti pentru dezvoltarea corecta si armonioasa a plantei. Poate fi utilizat pentru pomicultura, legumicultura, viticultura, plante aromatice, capsuni sau gazon.

Aplicarea bacteriilor din acest biopreparat are rolul de a intensifica absorbtia elementelor nutritive, asta deoarece substantele secretate de catre bacteriile inoculate (fitohormoni si enzime) stimuleaza cresterea radacinilor, sporesc accesibilitatea elementelor nutritive din sol si asigura aportul de nutrienti pentru planta.

Microorganismele, datorita sideroforilor produsi, leaga Fe3 +  si astfel au capacitatea de a impiedica inmultirea agentilor patogeni. GeoAgit CNPK este un ingrasamint ideal pentru a reduce stresul biotic si pentru a spori rezistenta plantelor la diferitele boli si daunatori prin producerea de antibiotice capabile de a lupta impotriva ciupercilor patogene. GeoAgit CNPK ofera, dupa cum spuneam mai sus, un ingrasamant natural, asigurandu-se astfel aportul necesar de nutrienti pentru dezvoltarea corecta a plantei. Eficienta produsului este ameliorata considerabil in cazul in care plantarea s-a facut in substrat tratat cu GeoCell, iar la aparitia a 2-3 frunze se va aplica tratament foliar cu AlgaSanBa.

Biostimulatorul GeoAgit CNPK poate fi achizitionat de la:

[wpsm_offerbox button_link=”http://bit.ly/GeoAgitCNPK” button_text=”VEZI PRET” title=”GeoAgit CNPK” thumb=”https://degradina.com/wp-content/uploads/thumbs_dir/emag-logo-1vge99ob4evlag4ijyfom4xufvr0nf58w4jtuh049wd8-1vge9k4akclvzg5ceyy7duaythvjgy2piw8s2fomsrh8-1vgywmab51oumdnwg46uqbnr4gkpe6jonla0jx8k6h3w.png” ]

Caracteristici

  • Substante active / bacterii:Pseudomonas sp. & Bacillus sp. pentru mobilizarea P; Azotobactersp. – captarea azotului atmosferic; Rhodococcus sp.  pentru producere de enzime; Azospirillum sp. & Azotobacter sp. pentru producerea de hormoni de crestere; Streptomyces sp. pentru protectie pentru planta impotriva bolilor si daunatorilor.
  • Conditionare / Formulare: solutie lichida.

Aplicarea bacteriilor din biopreparat intensifica absorbtia elementelor nutritive, deoarece substantele secretate de bacteriile inoculate (fitohormoni si enzime) stimuleaza cresterea radacinilor, maresc accesibilitatea elementelor nutritive din sol si asigura aportul de nutrienti pentru planta. Microorganismele, prin sideroforii produsi, leaga Fe3 +  si impiedica inmultirea agentilor patogeni.

Avantajele utilizarii produsului: imbunatateste germinatia semintelor, ajuta la formarea si dezvoltarea rapida a radacinilor, stimuleaza cresterea plantelor si dezvoltarea tulpinilor. suprimeaza anumiti agenti patogeni prin producerea de metaboliti antibiotici (restabilirea microorganismelor din sol, cresterea rezistentei la boli si daunatori), stimuleaza captarea si fixarea de N (≤ 50-80 kg/ha) din atmosfera. intensifica eliberarea si mobilitatea substantelor nutritive din sol (P), intensifica absorbtia sistemului radicular, reduce stresul biotic si impiedica inmultirea microorganismelor daunatoare plantelor.

Mod de utilizare

Flaconul se agita bine inainte de folosire. Apa folosita NU trebuie sa fie dezinfectata cu clor.
Se recomanda folosirea apei potabile de la robinet sau de fantana.
Sere si gradini: prin fertirigare, se foloseste in doza de 3-5ml/ planta si concentratie de maxim 1%
Doza recomandata: 1l GeoAgit-CNPK amestecat in 100 litri apa
Culturi de camp: 
La pregatirea patului germinativ, inainte de semanat, cu incorporare imediata in doza de 5-10l/ ha – diluat in 500-1000l apa.

Recomandari: Aplicarea produsului trebuie facuta atunci cand nu sunt radiatii solare puternice (de preferinta dimineata/seara), nu mai mult de 25 °C, ferit de vant puternic. Nu este necesara aplicarea de adjuvant.

Compatibilitate: Produsul GeoAgit-CNPK este recomandat sa fie aplicat la minim 3-4 zile dupa tratamentele cu erbicide, insecto-fungicide (in agricultura conventionala).

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *