Gratar din fonta portabil C80215120: preturi si pareri

Odata cu sosirea verii a venit si sezonul gratarelor. Cu familia, cu prietenii, la munte sau la padure, in curte…gratarul devine indispensabil, este sinonim cu buna dispozitie. Daca iti place sa faci gratare in gradina odata cu sosirea sezonului estival, iti prezentam gratarul din fonta portabil C80215120. In cazul in care planifici o iesire cu masina ai nevoie de un gratar portabil, de dimensiuni mai reduse care sa incapa in portbagajul masinii fara sa fie necesara dezasamblarea sa. Un gratar portabil extrem de practic si usor de manevrat ce poate fi transportat cu usurinta oriunde. Ocupa foarte putin spatiu si se poate depozita oriunde, se asambleaza cu usurinta. Inaltimea este reglabila pentru gatit lent sau rapid, in functie de preferinte.

Gratar din fonta portabil C80215120

Gratar din fonta portabil C80215120

Vezi detaliile si pretul acestui produs la Emag !

Manerele portabile ale acestui gratar din fonta sunt rezistente la caldura. Placa mare pentru gratare este ideala pentru toate formele si dimensiunile hranei. Este dotat cu un glisor pentru usa pentru indepartarea cenusii. Este ideal pentru o iesire la picnic, se poate transporta oriunde cu usurinta.

Acest gratar functioneaza pe carbune. Gratarul pe carbune confera carnii preparate un gust deosebit, aceasta devine afumata si crocanta. Conceput dintr-un material de calitate superioara, este rezistent la folosire indelungata, un gratar cu un design clasic si un spatiu destul de generos pentru gatit. Curatarea sa este usoara. Zona de gatit are un diametru de 35 cm, suficient pentru prepararea unor gratare in familie sau cu prietenii

Detalii tehnice: gratar din fonta portabil C80215120

  1. Denumire produs: gratar din fonta portabil C80215120
  2. Producator:
  3. Continut pachet:  glisorul pentru usa pentru indepartarea usoara a cenusii, manere portabile rezistente la caldura, placa mare de gratar pentru gratare pentru toate formele si dimensiunile hranei.
  4. Culoare: negru.
  5. Greutate produs:
  6. Tip alimentare: carbuni
  7. Dimensiuni: inaltime 35 cm, suprafat gatire 35×35, diametru 35 cm.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply