13 idei fabuloase de rafturi pentru sticle de vin

Atunci cand viata contemporana stresanta si mult prea agitata incearca sa ne invadeze, ne dorim un loc calm, unde sa stam cu un pahar de vin in mana. Deci daca esti iubitor de vin, urmatoarele idei iti vor placea cu siguranta. Dar mai gandeste-te la un lucru. Imagineaza-ti putin reactia invitatilor tai cand ii vei ruga sa mearga sa isi aleaga vinul de pe cele mai fabuloase rafturi pentru sticle de vin. Gusturile tale foarte bune vor alimenta cu siguranta conversatia. Mai ales daca vei arunca modesta: « Va plac? Eu le-am facut ».

Care sunt deci cele mai fabuloase idei de rafturi pentru sticle de vin? Poti incerca sa folosesti o usa mai veche pe care sa o gauresti si sa o vopsesti pentru a obtine cel mai original raft. Si oare cine ar fi crezut ca tevile din PVC pot sa aiba un efect foarte frumos atunci cand vrei sa le folosesti pe post de suport pentru sticlele de vin?

Dar daca vrei o solutie si mai naturala, poti incerca sa prinzi bucati de lemne de mesteacan, intre care poti strecura sticlele de vin. Butoaiele de vin din lemn se pot transforma si ele in cele mai elegante si mai incapatoare rafturi pentru sticle de vin. Daca ai o casa cu etaj sau cu mansarda, poti incerca sa pui niste rafturi sub scara. Un loc inedit si cea mai buna modalitate de a castiga mai mult loc.

Top 13 idei fabuloase de rafturi pentru sticle de vin

O bucata mai mare de lemn poate sa fie transformata intr-un raft pentru sticlele de vin, daca ii mai atasezi mici ineluse din sfoara cu care sa prinzi sticlele si daca o asezi pe o masa sau pe blat. Sau poti incerca sa pui direct in perete tije din fier pentru cel mai modern rezultat. Si de ce nu, te poti folosi de paletii din lemn. Sunt minunati pentru a obtine cele mai rustice rafturi. Iar o veche bobina de film va deveni cu siguranta cel mai original raft.

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

#11

#12

#13

Surse imagini: pinterest.com

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply