37 idei pentru amenajarea unei bucatarii de vara

Idei pentru amenajarea unei bucatarii de vara.  Bucataria de vara reprezinta cea mai frumoasa completare a unei gradini moderne. Ideala pentru a profita de terasa si pentru a primi invitati in gradina, bucataria de vara poate sa fie la fel de frumoasa si de echipata ca si una traditionala si afiseaza o multime de stiluri, care mai de care mai variate. Gatirea meselor afara pe gratar sau pe aragaz, confera un alt gust preparatelor. Retetele par mai savuroase, petrecem mai mult timp la masa in aer liber, profitam de natura din jur, conversatiile sunt cele mai savuroase iar timpul parca trece mai incet.

Deci daca esti un veritabil rege al bucatariei, al cocktailurilor sau al altor preparate delicioase, precum salatele de vara, in acest caz, bucatariile de vara sunt cea mai buna optiune pentru tine.
Amenajarea unei bucatarii de vara in stil bucolic. Daca adori stilul bucolic, poti incerca amenajarea unei bucatarii de vara sub un adapost sau o veranda din lemn care poate adaposti de minune mobilierul. Vei reusi astfel sa materializezi locul, fara sa il inchizi insa.

Dar poti incerca si amenajarea unei bucatarii de vara din piatra naturala. Din piatra naturala, bucataria de vara devine mai traditionala si mai autentica. Dar ramane foarte calduroasa si foarte primitoare in acelasi timp.
Poti de asemenea, incerca sa amenajezi o bucatarie de vara rustica la umbra unei panze puse deasupra. Alege o piatra care sa se potriveasca cu fatada casei si o pardoseala din ciment.

37 idei pentru amenajarea unei bucatarii de vara

Sub pergola dn gradina, poti amenaja o adevarata bucatarie de chef. Cuptor, aragaz, frigider, dulapuri si blat de lucru… te vei simti mai ceva ca un top chef aici. Dalele din piatra se potrivesc cel mai bine pe jos.
Amenajarea unei bucatarii de vara in stil contemporan reprezinta o alta idee foarte buna. Bucataria de vara care imbina inoxul, lemnul si piatra iti vor placea cu siguranta. Si cum paletii recilclati sunt cei mai populari si cei mai polivalenti, poti incerca, bineinteles, amenajarea unei bucatarii de vara din acestia.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply