Insecticid K-Othrine WG 250

K-Othrine WG 250 este un insecticid granulat concentrat, de culoare bej-galbui, creat pentru combaterea eficienta a insectelor zburatoare si taratoare in domeniul igienei publice. Acest produs este conceput pentru a fi utilizat in interiorul cladirilor, cum ar fi blocuri, case, restaurante, spitale si depozite, pentru a oferi o solutie sigura si eficace impotriva infestarilor de insecte. Cu formula sa de inalta calitate, K-Othrine WG 250 prezinta o actiune rapida si de lunga durata impotriva unei game variate de insecte nedorite, precum muste, tantari, gandaci, furnici si alte specii daunatoare.

Este important de mentionat ca insecticidul trebuie utilizat cu precautie si conform instructiunilor de pe eticheta pentru a asigura o aplicare corecta si pentru a minimiza potentialele riscuri pentru sanatatea oamenilor si a animalelor de companie. Prin urmare, se recomanda sa fie folosit de personal specializat in combaterea daunatorilor sau de catre persoane instruite cu privire la manipularea si aplicarea corecta a insecticidului. Cu ajutorul K-Othrine WG 250, obtineti o solutie eficienta si profesionista pentru a mentine un mediu curat si sanatos, protejand astfel sanatatea publica si mediul inconjurator.

Magazine unde gasesti K-Othrine WG 250

Verifica pretul pe emag.ro !
Verifica oferta pe fara-daunatori.ro !

Caracteristici

 1. Substanta activa: deltametrin 250 g/kg.
 2. Producator: Bayer
 3. Formulare: forma speciala de granule dispersabile in apa.
 4. Mod de ambalare: pliculete de 20 grame.
 5. Mod de actiune: contact si ingestie.
 6. Mod de aplicare: cu pompa de stropit, atomizorul sau cu pulverizatorul.
 7. Utilizatori: personal instruit, personal cu pregatire.
 8. Combate: Carabusi; Cari de lemn; Furnici; Gandaci de bucatarie; Gandaci de canalizare; Gargarite; Miriapode; Molii de alimente; Molii de textile; Musculita de otet; Muste; Omizi; Paianjeni; Plosnita cerealelor; Plosnite de pat; Purici; Tantari;Termite; Urechelnite; Viespi.

Mod de utilizare

 1. Insecticid granulat concentrat, de culoare bej-galbui, destinat combaterii eficiente a insectelor zburatoare si taratoare in sectorul de igiena publica. Acest produs este conceput pentru a fi utilizat in interiorul cladirilor, cum ar fi blocuri, case, restaurante, spitale si depozite, pentru a oferi o solutie sigura si eficace impotriva infestarilor de insecte.
 2. Datorita formulei sale speciale sub forma de granule dispersabile in apa, K-Othrine WG 250 favorizeaza o remanenta prelungita, asigurand protectie pe termen lung impotriva insectelor daunatoare. Ambalat intr-o prezentare monodoza, utilizarea acestui produs devine simpla si economica.
 3. Fiind biodegradabil, K-Othrine WG 250 respecta mediul inconjurator si este o alegere ecologica. De asemenea, produsul nu pateaza si nu lasa urme vizibile dupa aplicare, asigurand o inalta calitate a igienei tratamentului.
 4. Acest insecticid granulat este usor de aplicat, iar concentratia ridicata de substanta activa (deltamethrin) asigura o eficacitate deosebita impotriva unui spectru larg de insecte daunatoare, cum ar fi gandaci, muste, tantari, purici, paduchi, plosnite, molii, carabusi, urechelnite, paduchi de carte, furnici si altele.
 5. Recomandat pentru aplicari reziduale, conform standardelor Organizatiei Mondiale a Sanatatii, K-Othrine WG 250 este ideal pentru combaterea tuturor vectorilor purtatori de boli transmisibile, contribuind astfel la protejarea sanatatii publice.
 6. Utilizand K-Othrine WG 250, veti beneficia de un insecticid de inalta calitate si performanta, asigurand un mediu sigur si sanatos in spatiile interioare. Acest produs va ofera solutia eficienta si profesionala pentru a mentine un mediu curat si sanatos, protejand astfel sanatatea publica si mediul inconjurator.
 7. Pentru insectele zburatoare (tantari, muste, etc): se vor trata tavanele, peretii (preferabil de la o inaltime de 0.5 m in sus), zonele de acces pentru daunatori (canturile usilor, ferestrelor), suprafetele aflate in vecinatatea imediata a surselor de iluminat, zonele ascunse si, doar in ultima instanta, podeaua.
 8. Pentru gandaci si alte taratoare: se vor trata podelele, peretii (preferabil de la o inaltime de 1 m in jos), zonele greu accesibile, umede, calde si intunecoase, unde este cel mai probabil a se afla gandacii si a-si forma cuiburile.
 9. Pentru plosnite: se va trata, cu mare atentie, intreaga suprafata disponibila a locatiei (exceptand tavanele), insistandu-se pe suprafetele textile (canapele, scaune, fotolii, cuverturi, saltele, covoare), inclusiv zona de material solid (lemn, plastic, metal, etc) utilizata ca suport pentru aceste textile, mobilierul, parchetul, zonele de imbinari (plinte, trasee de cabluri), toate zonele greu accesibile (colturi, imbinarile corpurilor de mobilier, interiorul dulapurilor, zonele de scurgere).
 10. Tratamentul se repeta dupa un interval de 10-14 zile, timp in care larvele ramase eclozeaza.
 11. K-Othrine WG 250 are o remanenta de 10 pana la 12 saptamani, in functie de tipul suprafetei pe care se aplica si de curatenia acesteia.
 12. In caz de infestari masive, producatorul recomanda dublarea dozei.

Doza de aplicare recomandata

 1. Insecte daunatoare: 20 grame la 9-10 litri apa pentru 200 – 250 mp.

Producator

Bayer este o companie farmaceutica si de biotehnologie multinationala germana si una dintre cele mai mari companii farmaceutice din lume. Cu sediul central in Leverkusen, domeniile de afaceri ale Bayer includ produse farmaceutice, produse pentru sanatatea consumatorilor, produse chimice agricole, seminte si produse de biotehnologie.

1 Comment
 1. Acorda o nota!
  100

  Un produs foarte bun!

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

Leave a reply

Your total score