Landscaper Pro Everris Supreme, seminte pentru gazon rezistent la trafic

Seminte gazon Landscaper Pro Everris Supreme reprezinta un amestec multifunctional destinat zonelor mai insorite cu o rezistenta buna la trafic si seceta. Acest amestec este alcatuit din varietati Everris care conduc la obtinerea unui gazon multifunctional si deosebit de aspectuos.

Landscaper Pro Everris Supreme, seminte pentru gazon rezistent la trafic
Landscaper Pro Everris Supreme, seminte pentru gazon rezistent la trafic

Caracteristici: Landscaper Pro Everris Supreme

Compozitie: 40% Lolium Perenne – Verity, 10% Festuca Rubra Trycophylla – Libano, 15% Festuca Rubra Commutata – Livista, 20% Festuca Rubra Rubra – Livision, 15% Poa pratensis Hybrid – Thermal Blue Coated.
Producator: ICL Specialty Fertilizers (Everris International).

Amestec multifunctional pentru zonele insorite cu rezistenta buna la seceta si trafic. Aspect vizual excelent pe tot parcursul anului. Odata instalat necesita un aport redus de apa. Conceput pentru instalare rapida. Culoare verde mediu.

Seminte gazon Landscaper Pro Everris Supreme sunt ideale pentru trenurile de golf, pentru terenurile de sport si pentru peluze. Aceste seminte de gazon dispun de o rezistenta buna la seceta datorita unui sistem rdicular profund, de o toleranta foarte buna atat la soare cat si la umbra si de o rezistenta buna la calcare.

Seminte gazon Landscaper reprezinta alegerea ideala pentru toti cei care isi doresc sa beneficieze simultan de o iarba robusta si de o mare valoare ornamentala in gradina de acasa. Este un mix alcatuit din specii foioase, mai rezistent la conditii uscate si de penumbra.

Mod de utilizare

Acest amestec este alcatuit din sapte soiuri de iarba hibride. Semintele de iarba sunt inconjurate de un strat special Everris SmartStart, care stimuleaza aceasta germinare a semintelor de iarba. Raigrasul 40% (2 soiuri), paiusul rosu, 45% (patru soiuri), Bluegrass 15% (un soi). Semintele germineaza eficient si sunt adaptate perfect la conditiile de sol si de clima.

  • doza de semanat: ±25 g/mp
  • ambalaj: sac de 5 kg – acoperire 200 mp; 10 kg – acoperire 400 mp
  • inaltimea de tundere: 20 – 50 mm.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*