Metoda ingenioasa cum sa-ti faci faci singur un taburet in stil otoman

Taburetii in stil otoman sunt din ce in ce mai populari si mai trendy. Sunt cei care vin cu un plus de loc, de confort, fiind super practici, dar si extrem de exotici.

Daca ai cateva anvelope uzate la tine acasa si nu iti doresti sa le arunci la gunoi si daca esti in pana de idei, iti prezentam o metoda ingenioasa- cum sa-ti faci singur un taburet in stil otoman cu ajutorul unei sfori. Este trendy, este ecologic si foarte modern in acelasi timp!

Pentru a transforma o anvelopa uzata intr-un taburet design, ai nevoie doar de sfoara, de lipici si de rabdare. Un material de baza necesar pentru a transforma acest accesoriu din viata de zi cu zi intr-un obiect de decor design si foarte modern. Si asta la cel mai mic pret…cu aspectul sau natural, acest taburet in stil otoman se potriveste de minune cu orice stil de interior pentru un decor boem, scandinav, shabby sic, etnic, contemporan sau tropical.

Sa iti mobilezi deci casa sau gradina modern, autentic si original,  nu este deloc costisitor cu cateva idei minunate de reciclare. Este foarte placut sa faci un obiect sau mai multe cu propriile maini, un obiect practic, functional si estetic in acelasi timp.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply