Micul Fermier GF-1311, motocoasa de 3,4 cp cu ham profesional

Motocoasa Micul Fermier GF-1311 dispune de o putere mare raportata la greutatea sa. Pornirea reprezinta principalul avantaj al acestei motocoase, una usoara, pe orice tip de temperatura sau vreme. Este o motocoasa deosebit de eficienta, cu un cuplu mare si o acceleratie rapida. Este dotata cu un ham ergonomic cu rolul de a raspandi sarcina, de a spori confortul si eficienta celui care o utilizeaza.

Motocoasa Micul Fermier GF-1311 poate fi achizitionata de la:

[wpsm_offerbox button_link=”https://l.profitshare.ro/l/7516036″ button_text=”VEZI PRET” title=”Micul Fermier GF-1311″ thumb=”https://degradina.com/wp-content/uploads/2020/05/emag-logo-180×90-1.jpg” ]

Caracteristici: Motocoasa Micul Fermier GF-1311

1.Detalii tehnice: ciclu de functionare 2 timpi, putere motor 3,4 CP 8000/9000 rpm,  capacitate cilindrica 43 cc,
sistem de aprindere Electronic, pornire Manuala (demaror), combustibil Benzina fara plumb,
capacitate rezervor 0.75l, amestec carburant 25 ml ulei/ litru de benzina, harnasament Dual balance, manere ergonomice – 1 segment, diametru de taiere 254 mm, diametru tub tija 28 mm, tip arbore Cu caneluri Sistem SmartStart, reductor blocare rapida Standard, greutate 6.5kg.
2. Motocoasa Micul Fermier GF-1311 vine cu o performanta superioara si cu un consum mic de combustibil, emisii scazute, alaturi de o excelenta ergonomie.
3. Viteza lamelor este foarte mare si angranejele conice sunt create in mod optim pentru a oferi o defrisare directionala in pozitii diferite.
4. Manerele sunt ajustabile si sunt dotate cu un sistem de antivibrare oferind un confort sporit si comoditate pe intreaga durata a efectuarii operatiunilor.
5. Motocoasa are un design perfect ergonomic si este destinata doar taierii ierbii, buruienilor, tufisurilor si arbustilor.

Mod de utilizare

1. Nu este un aparat prevazut utilizarii profesionale.
2. Poate face fata fara probleme neplacerilor cauzate de iarba obisnuita, este capabila sa trimeze delimitarile si orice alt tip de arbore persistent.
3. Carburatorul este de inalta calitate si ii ofera motorului o pornire usoara.
4. Motocoasa beneficiaza si de un intrerupator cu functii multiple si maner ajustabil.

ATENTIE !!!

Cititi atent instructiunile: familiarizati-va cu dispozitivele de control si cu utilizarea corecta a echipamentului. Nu permiteti copiilor sau persoanele nefamiliarizate cu aceste instructiuni, sa foloseasca masina de tuns iarba. Legislatia locala ar putea impune limite de varsta utlizatorului. Nu tundeti niciodata in apropierea persoanelor, in special a copiilor sau a animalelor domestice. Retineti faptul ca utilizatorul este responsabil pentru ranirea persoanelor sau pentru deteriorarea bunurilor acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *