9 modele de ornamente de gradina din cauciucuri uzate

9 modele de ornamente de gradina din cauciucuri uzate

Te-ai gandit vreodata ce se intampla cu cauciucurile uzate,pe care nu le mai folosim sau pe care le aruncam? Iti spunem noi. Un ultima vreme, se refolosesc, se recicleaza si se transforma in cele mai frumoase ornamente de gradina. Esti in cautare si tu de cateva idei de modele de ornamentele de gradina din cauciucuri uzate? Esti la locul potrivit.

Exista numeroase idei interesante si creative atunci cand vrei sa reciclezi cauciurile uzate, de la ornamente pentru gradina, articole menajere, jucarii, locuri de joaca pentru copii, piese de mobilier, pana la cele mai amuzante creaturi pentru gradina. Imaginatia si creativitatea va pot ghida pentru a crea ornamente unice pentru gradina si pentru a adauga o nota artistica si estetica gradinii.

Datorita formei si marimii lor, cauciurile uzate se pot transforma in ornamente excelente pentru gradina. Ghivece si jardiniere mai ales. Sunt foarte rezistente si nu se distrug din cauza apei atunci cand sunt udate florile. Jardinierele in forma de ceasca de cafea mai ales, sunt foarte populare. Cele suspendate sunt cele mai originale si mai creative jardiniere sau ghivece pentru plante si pentru peretii de aici. Cauciucurile mai mici sunt excelente pentru a crea cu ajutorul lor tot felul de broscute, pasari colorate, serpi sau fluturi, care imbogatesc si infrumuseteaza gradina casei.

Top 9 modele de ornamente de gradina din cauciucuri uzate

Dar cauciucurile se pot transforma si in cei mai originali tabureti pentru gradina, atunci cand le pui 4 picioare. Sunt rafinate si originale si au acel ceva care lipsea gradinii tale. Din cauciurile uzate se pot face chiar si rame pentru oglinzile puse pe peretii exteriori ai casei. Sau in cel mai frumos balansoar agatat de crengile pomilor din gradina. Scarile pentru gradina sau chiar si hamacul sunt alte idei minunate si originale de ornamente pentru gradina. Cauciurile uzate arata foarte bine si pe pereti pe post de decoratiuni murale.

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

Sursa imagini: pinterest.com

9 modele de ornamente de gradina din cauciucuri uzate
Rate this post

Lasă un comentariu