Modele de pavaje pentru aleile din gradina

Zilele, calduroase deja, ne invita sa petrecem mai mult timp in gradina. Din acest motiv, ai nevoie de cele mai originale si mai inedite idei pentru gradina ta. Si modelele de pavaje pentru aleile din gradina fac parte din categoria celor mai moderne elemente pentru cel mai frumos design. Pavaje pentru aleile din gradina sunt cele care vor improspata aparenta gradinii tale. Bogata varietate de materiale, de culori si de texturi, forme si marimi este amuzanta si se potriveste oricarui stil sau gust. Poti personaliza astfel de minune gradina in functie de preferinte.

Modele de pavaje pentru aleile din gradina

Idei de pavaje pentru aleile din gradina

Modelele de pavaje din piatra naturala de exemplu, reprezinta o varianta clasica si eleganta. In functie de tipul ales, gradina ta va capata un minunat aspect retro. Astfel, poti crea cea mai placuta si mai calduroasa atmosfera. Pavajul din granit si din beton este si el destul de popular. Formele dreptunghiulare, ovale sau chiar neobisnuite, sunt magnifice pentru o gradina cu un aspect special si unic.

Pasii japonezi sunt foarte populari pentru aleile din gradina. Se pun la distanta unii de altii, pentru a mima pasii pe care ii faci in gradina. O adevarata poezie japoneza la tine acasa! Aleile pentru gradina sunt un aliat pretios pentru spatiul tau exterior, care suprind placut pe toata lumea. In plus, pot schimba in intregime aspectul gradinii tale. Sunt practice si decorative si desginul lor merita toata atentia ta. Iti poti imagina si crea cu ajutorul pavajelor gradina visurilor tale.

Modele de pavaje pentru aleile din gradina

Dalele de pavaj cu aspect invechit sunt traditionale si vor merge de minune cu stilul vechi al unei case de la tara sau de la malul marii. Modelele de pavaje mai brut, in nuante de titan si cu un format mai mare reprezinta o alta alegere potrivita deoarece sunt mai sobre si se integreaza de minune oricarui stil, aducand simplitate si un sic discret.

Sursa imagini: Pinterest

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply