Motocoasa Campion GT-4500, motocoasa de umar pe benzina, 6 CP

Motocoasa Campion GT-4500, motocoasa de umar pe benzina, 6 CP. In cazul de fata, va punem la dispozitie o motocoasa de umar care face parte din brandul Campion si care desi nu este foarte cunoscut pe piata, iti poate oferi o satisfactie pe masura, ceea ce nu trebuie lasat deoparte, mai ales ca batalia preturilor si calitatii este tot mai mare pe piata. La fel ca si in cazul produselor putin peste medie, si aceasta are un pret potrivit, insa raportat la calitatea sa, este unul foarte bun si de luat in seama.

Motocoasa Campion GT-4500 poate fi achizitionata de la:

Motocoasa pe benzina Campion GT-4500
Motocoasa pe benzina Campion GT-4500

Printre multitudinea de avantaje, se numara si designul sau ergonomic si care poate sa-ti fie un adevarat aliat in momentele grele in care o vei folosi. Deoarece este o motocoasa de umar profesionala, aceasta se bucura de o greutate de doar 5 kilograme, ceea ce ii creeaza o utilitate mult mai comoda, fara sa ai probleme in ceea ce priveste folosirea sa.

Caracteristici

Putem spune ca, producatorul de aceasta data, s-a intrecut pe sine, deoarece alaturi de aceasta motocoasa mai ofera la pachet si cateva accesorii extrem de importante. Printre cele mai importante sunt hamul, discul de rezerva, firul, castile, discul vidia dar si uleiul fara de care nu poate functiona la nivelul pentru care s-a creat. Si acestea sunt doar o parte din accesoriile oferite si care iti fac intreaga activitate mai usoara, fie ca este vorba despre o lucrare in gradina sau o lucrare pe un teren intins.

Pe partea de motorizare, aceasta are un motor de 6 CP, 4500 W, 52 cm cubi ca si capacitate cilindrica iar rezervorul sau atinge 1.2 litri, lucru care nu este neaparat un dezavantaj, deoarece consumul sau este unul foarte mic. Asadar, cu o simpla alimentare, aceasta motocoasa de umar poate sa functioneze cateva ore bune fara sa ai probleme privind functionalitatea sa. Sa nu uitam nici de firul sau, cel fara de care, activitatea cu aceasta unealta nu ar fi posibila.  De aceea, continuam pe partea sa de avantaje, mentionand faptul ca acesta are un diametru care poate taie orice tip de iarba.

8.8 Total Score
Motocoasa Campion GT4500

Usor de utilizat
8.5
Performanta
9
Calitate
9
User Rating: Be the first one!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply