Motocoasa Micul Fermier GF-1311

Motocoasa Micul Fermier GF-1311 dispune de o putere mare raportata la greutatea sa. Pornirea reprezinta principalul avantaj al acestei motocoase, una usoara, pe orice tip de temperatura sau vreme. Este o motocoasa deosebit de eficienta, cu un cuplu mare si o acceleratie rapida. Este dotata cu un ham ergonomic cu rolul de a raspandi sarcina, de a spori confortul si eficienta celui care o utilizeaza.

Motocoasa Micul Fermier GF-1311 poate fi achizitionata de la magazinele:

Motocoasa Micul Fermier GF-1311
Motocoasa Micul Fermier GF-1311

Caracteristici

Vine cu o performanta superioara si cu un consum mic de combustibil, emisii scazute, alaturi de o excelenta ergonomie. Viteza lamelor este foarte mare si angranejele conice sunt create in mod optim pentru a oferi o defrisare directionala in pozitii diferite. Manerele sunt ajustabile si sunt dotate cu un sistem de antivibrare oferind un confort sporit si comoditate pe intreaga durata a efectuarii operatiunilor.

Motocoasa are un design perfect ergonomic si este destinata doar taierii ierbii, buruienilor, tufisurilor si arbustilor. Nu este un aparat prevazut utilizarii profesionale. Poate face fata fara probleme neplacerilor cauzate de iarba obisnuita, este capabila sa trimeze delimitarile si orice alt tip de arbore persistent. Carburatorul este de inalta calitate si ii ofera motorului o pornire usoara. Motocoasa beneficiaza si de un intrerupator cu functii multiple si maner ajustabil.

Motocoasa cu alimentare pe baza de benzina; producator Micul Fermier; taiere cu fir si lama; maner tip ghidon; motor in 2 timpi; pornire manuala;culoare verde. Pachetul contine: 1 x bidon amestec 1 x Tambur cu fir 1 x Disc Vidia 40 dinti 1 x Motocositoare 1 x Disc cu trei cutite 1 x Ham profesional Trusa de scule. Capacitatea cilindrica 43 cm; putere motor 3.4 cp; capacitate rezervor 0.75 litri. Viteza maxima 9000 rpm; diametru de taiere 254 mm; diametru ax 26 mm; diametru fir 3mm; greutatea 6.5 kg.

8.7 Total Score
Motocoasa Micul Fermier GF-1311

Motocoasa Micul Fermier GF-1311 dispune de o putere mare raportata la greutatea sa. Pornirea reprezinta principalul avantaj al acestei motocoase, una usoara, pe orice tip de temperatura sau vreme. Este o motocoasa deosebit de eficienta, cu un cuplu mare si o acceleratie rapida.

Performanta
8
Calitate
9
Usor de utilizat
9
Add your review
Ne-ar face placere sa iti publici parerea.

      LASA UN RASPUNS

      Scor total