22 idei geniale de gradini verticale realizate din paleti reciclati

22 idei geniale de gradini verticale realizate din paleti reciclati.  Cum e foarte la moda reciclarea in gradina si sa creezi cel mai frumos mobilier sau cele mai frumoase accesorii din paleti de lemn, de ce nu ai incerca sa creezi la tine in gradina o « gradina in aer », adica o gradina verticala cu paleti reciclati din lemn?

Vei reusi astfel sa te bucuri de plante si flori mai multe pe o suprafata mai redusa fata de gradina clasica, traditionala. Deci in zilele noastre, nimic nu e mai usor sa creezi o mica oaza de verdeata la tine acasa, chiar daca stai la bloc, deoarece gradina verticala se preteaza de minune si unui balcon.

Super in tendinte si extrem de apreciati in calitate de material ecologic, paletii din lemn se pot transforma foarte usor in tot felul de obiecte. Iar o gradina vegetala din paleti te va juta sa iti pui creativitatea si imaginatia la munca.

Imagini cu 22 idei geniale de gradini verticale realizate din paleti reciclati

Deci daca iti place sa gradinaresti si daca vrei sa incerci noi tehnici, paletii reciclati in gradini verticale trebuie sa fie noul tau proiect DIY.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply