6 plante care alunga tantarii din orice casa

6 plante care alunga tantarii din orice casa. Oare exista ceva mai enervant decat piscaturile de tantar care iti distrug serile frumoase de vara ? Cu siguranta ca nu! Problema este insa ca produsele repulsive ce se regsesc in comert sunt pline de produse chimice si nu sunt prea sanatoase… din fericire insa, exista mai multe solutii naturale la idnemana, una dintre ele fiind plantele.

1. Citronella

Citronela - plante care alunga tantarii

Este fara indoiala cea mai cunoscuta planta care alunga tantarii. Este o planta perena ce se poate planta in gradina si de care te poti bucura intreg anul. Parfumul sau puternic mascheaza mirosurile si alunga tantarii.

 

2. Galbenele

Delicatele flori in nuante de portocaliu contin o substanta, pe numele sau Pyrethrum, o substanta care se regaseste si in produsele din comert. Florile sale in nuante vii degajeaza un parfum care tine departe insectele. Este  floare magnifica ideala pentru gradina. Dar daca o pui roata roata dupa casa, poti sa stai linistit. Tantarii vor sta departe de tine si de casa ta.

3. Busuiocul

Este o alta planta care alunga tantarii din  casa, pe placul celor pasionati de bucatarie. Este un repulsiv eficient care se poate folosi si in tot felul de preparate.

4. Menta

Este o alta planta care alunga tantarii din  casa, pe placul celor pasionati de bucatarie. Este un repulsiv eficient care se poate folosi si in tot felul de preparate.

5. Rozmarinul

Este o planta superba cu flori albastre. Este perfect alaturi de preparatele pe baza de carne sau de peste. Dar este cel mai bun aliat si contra tantarilor. Este un atu de pret pentru gradinta ta- alunga tantarii si atrage fluturii.

6. Verbina

Este o alta planta foarte eficienta pentru a alunga tantarii din casa ta. Parfumul sau puternic tine departe de casa ta tantarii. Parfumul sau este foarte apropiat de cel al lamaii. Plantele sunt deci foarte eficiente pentru a tine tantarii departe si pentru a evita produsele toxice din comert.
Voi ce plante care alunga tantarii mai cunoasteti ?

Vom fi bucurosi sa va expuneti parerea

Leave a reply

Your total score