Racumin Paste, momeala pentru soareci si sobolani

Racumin Paste reprezinta o momeala eficienta, gata de utilizare pentru controlul soarecilor si sobolanilor. Este un rodenticid Bayer utilizat pentru combaterea rozatoarelor sinantrope. Aceasta momeala se prezinta sub forma unei paste de culoare albastra si este ambalata intr-o cutie de un kilogram, confectionata dintr-o hartie speciala, biodegradabila. Coumatetralyl 0,0375% din componenta acestei momeli reprezinta o substanta activa din grupa anticoagulantelor care actioneaza prin intermediul blocarii mecanismelor de coagulare a sangelui din corpul animalului. Animalului i se provoaca astfel o hemoragie puternica, murind intr-un interval de 38 de zile de la ingerarea acestei doze letale.

Racumin Paste poate fi achizitionat din magazinele:

Racumin Paste
Racumin Paste

Caracteristici

 • Substanta activa:  coumatetralyl 0,0375%
 • Utilizare: soareci si sobolani
 • Producator: Bayer

Racumin Paste, datorita unui continut de grasimi carbohidrate si vegetale, Racumin Paste manifesta o atractivitate deosebita fata de toate rozatoarele ceea ce garanteaza consumarea produsului chiar si in competitia cu alte surse de hrana. Avantajele acestui produs sunt combaterea tuturor speciilor de rozatoare, modul de aplicare rapid si usor si faptul ca este extrem de atractiv pentru orice rozatoare. Racumin Paste un produs care poate fi folosit fara probleme atat in mediul urban, cat si in mediul rural sau industrial, atat in interior, cat si in exterior. Se recomanda si in zonele cu o umiditate crescuta, cum ar fi: reteaua de canalizare, fabrici de nutreturi, combinate etc.

Mod de utilizare

Pliculetele se folosesc ca atare si se aseaza de obicei in statii de intoxicare, dupa cum urmeaza:

 • 20–40 g, in functie de marimea populatiei din regiunea respectiva, pentru combaterea soarecilor;
 • 100–200 g, in functie de marimea populatiei din regiunea respectiva, pentru combaterea sobolanilor.

In actiunile de deratizare pe suprafete mai intinse de teren, se ia in considerare in general, doza de 4 kg momeala ha. Statiile de intoxicare se aseaza in focare, in jurul locurilor unde s–au depistat cuiburile, de–a lungul cailor de circulatie a rozatoarelor. Deoarece Racumin Paste contine doar 375 ppm coumatetralyl, riscul de intoxicare pentru speciile neavizate este minim.

9.3 Total Score
Racumin Paste, momeala pentru soareci si sobolani

Racumin Paste reprezinta o momeala eficienta, gata de utilizare pentru controlul soarecilor si sobolanilor. Este un rodenticid Bayer utilizat pentru combaterea rozatoarelor sinantrope.

Performanta
9.5
Calitate
9.5
Usor de utilizat
9
Add your review
Ne-ar face placere sa iti publici parerea.

   LASA UN RASPUNS

   Scor total